Amazons Paperwhite 5 og Paperwhite 5 Signature Edition lækket

Amazon Paperwhite 5 og Paperwhite 5 Signature Edition er lige på trapperne og kan blive de bedste e-bogslæsere på markedet.

Amazons Paperwhite 5 og Paperwhite 5 Signature Edition lækket

Vi kan snart forvente os en lancering af Amazons Paperwhite Signature Edition Kindle. Det afslører selskabets canadiske webbutik, hvor produktnavnene er at finde.

Amazon Paperwhite 5 på trapperne

De ligger endnu ikke som produkter på siden, men priserne er bekræftet. Paperwhite begynder på 8 GB hukommelse, mens Signature Edition-versionen har 32 GB hukommelse.

Begge udgaver har en skærm på 6,8 tommer med 300 ppi. Skærmen ligger på niveau med rammen.

Se også: Gratis lydbøger til telefonen

Langt bedre skærm

Skærmen har også 17 hvide og gyldne LED-lamper, så man opnår en jævn baggrundsbelysning. De 17 lamper er en stor opgradering i forhold til den tidligere model, der måtte nøjes med fem.

Signature Edition tager det hele et skridt videre med en sensor, der måler det omgivende lys og justerer skærmens lysstyrke i forhold til omgivelserne.

Kindle-læseren har også Wi-Fi til download af lydbøger og e-bøger fra Amazons butik og understøtter trådløs opladning.

Se også: Gode e-bogslæsere

Pris og tilgængelighed

Modellen med 8 GB koster 149 canadiske dollars, cirka 750 kroner, mens Signature-versionen koster 209 canadiske dollars – det svarer til cirka 1.050 kroner.

Salgsstart er ikke bekræftet endnu, men den må være lige op over.

Se også: Nyheder om Amazon Paperwhite

Historien følges op

Emnet er stadig relevant. Steen Jørgensen gik et skridt videre. 9/9/2021 pustede redaktionen nyt liv til historien med nyheden; Amazon kan kom med et eget smart TV senere i år – Den videre beretning kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her.