Danske iPad-bestillinger er annulleret

Apple har bedt danske forhandlere om at annullere alle forudbestillinger på iPad.

Danske iPad-bestillinger er annulleret

De danskere, der troede, at de på forhånd havde sikret sig et eksemplar af den meget omtalte iPad, kan godt tro om igen.

På ordre fra Apple har både Humac og Fona således slettet alle forudbestillinger på produktet.

– ”Vi har fået at vide, at vi ikke længere kan tilbyde forudbestillinger til vores kunder. Så vi har kontaktet alle, der allerede har forudbestilt iPad’en for at overbringe den triste besked,” siger Humacs salgsdirektør, Morten Andersen, til DR Nyheder.

Årsagen skulle angiveligt være, at der stadig er tvivl om både prissætning og leveringsdato. På nuværende tidspunkt melder historien desværre ikke noget om, hvad problemet helt konkret er mellem dette tvivlsspørgsmål om forudbestillingerne.

Ingen nye meldinger

Allerede kort tid efter Apples iPad-præsentation i slutningen af januar begyndte Humac og Fona at tage imod forudbestillinger fra interesserede danskere.

Det er dog ingen af forhandlerne, der ved, hvornår forudbestillingerne kan begynde på ny.

– ”Der er ikke kommet nogen dato for, hvornår vi kan begynde at sælge iPad’en igen. Mit gæt er sådan set lige så godt som dit,” siger Morten Andersen.

Hverken Fona eller Humac har dog tal på, hvor mange forudbestillinger der er blevet annulleret.

Mere om temaet

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 15/3/2010 samlede vi op på historien og publicerede artiklen iPad kom godt fra startKlik her for at læse artiklen.. Se de seneste nyhede om temaet her.