iPad Air 2 dele fundet

Som vi nærmer os en afsløring af den kommende iPad Air 2, så dukker der også flere informationer op om den

iPad Air 2 dele fundet

Der er dukket nogle komponenter op, som skulle stamme fra den kommende iPad Air 2, og de viser nogle interessante ting. I sidste ombæring lagde Apple samme processor i iPhone 5S og iPad Air, nemlig A7, men det bliver anderledes denne gang.

Komponenterne viser nemlig en Apple A8X-chip, og viser billederne sig at være reelle, så går Apple altså tilbage til en bedre grafisk ydeevne på deres iPads – noget Apple også har gjort før i tiden.

Læs også: Nye billeder kommer helt tæt på den kommende iPad

Derudover fremgår det også, at i iPad Air 2 vil der komme dobbelt så mange RAM i som tidligere. Hvor Apple holdt eksempelvis iPhone 6 og iPhone 6 Plus på 1GB RAM på trods af rygter om andet, så ser det ud til, at iPad Air 2 – omsider ifølge nogle – vil få 2GB af slagsen.

RAM har været et kritikpunkt for mange, der ikke synes 1GB har været nok. Især i iPads, der har lidt mere at se til med den større skærm, har nogle ment, at der ikke har været nok arbejdshukommelse til rådighed.

Mere om iPad

Der blev stadig hvisket i krogene. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 9/10/2014 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med et indlæg omkring Nye billeder kommer helt tæt på den kommende iPad – Historien kan læses her. Læs også seneste nyt om emnet her..