Næste billige iPad-model får A14 Bionic-chip og USB-C stik

Næste generation af Apples billigste iPad får større skærm og USB-C-stik - dog må den nøjes med A14 Bionic chipset, lyder rygterne.

Næste billige iPad-model får A14 Bionic-chip og USB-C stik

Apples tablet med det simple navn iPad er den billigste model i sortimentet med en startpris på 2.855 kroner og den nyeste model er en opgradering fra september. Ifølge et nyt rygte byder dette års model på en større opdatering, end vi har set de seneste gange.

iPad får større skærm

Den næste billige iPad får en Retina-skærm med samme opløsning på 1640×2360, som iPad Air har. Det betyder, at størrelsen også bliver en anden og går fra 10,2 tommer ti 10,9 tommer, samme størrelse som den nyeste Air-model, der kom i marts.

Understøttelse af en større farvepalet og bedre lysstyrke forbliver dog eksklusivt for de dyrere af Apples tablets.

A14-chip og USB-C

Den kommende billige iPad får også Apples A14 Bionic-chip med understøttelse af 5G, hævder kilden til rygtet, og bliver desuden udstyret med USB-C stik. Farvel til Lightning. Det betyder, at alle de nyeste modeller i Apples sortiment har USB-C.

Det er lidt underligt, at iPhonen endnu ikke har fulgt trop, men det kan de blive tvunget til at gøre i fremtiden.

Se også: De bedste iPads

Lancering til efteråret

Vi ved stadig ikke, hvornår den nye billige iPad lanceres, men skal vi gå efter historikken, bør den dukke op ved efterårets iPhone-lancering.

Se også: Priser på iPad