OnePlus Pad registreret som trademark – en OnePlus tablet?

OnePlus har registreret "OnePlus Pad" som et trademark, hvilket kunne betyde, at den kinesiske virksomhed er på vej med en tablet.

OnePlus Pad registreret som trademark – en OnePlus tablet?

Det er ikke ligefrem fordi, at der er stor konkurrence blandt tablets med Android på – selv Google har et skuffende lille fokus på platformen. Og derfor er Apple, med deres iPad, lige nu den absolut mest succesfulde tablet producent. Derefter er der Samsung, som blandt Android-producenter gør mest ud af tablets til forskellige behov og prisklasser. Og herefter, så er der nærmest frit spil for et ny producent. Den producent kunne måske være OnePlus, som netop har registreret “OnePlus Pad” som et trademark.

En certificering på EUIPO (European Union Intellectual Property Office) afslører, at OnePlus nu har rettighederne til navnet OnePlus Pad på en elektronisk enhed.Og hvis OnePlus Pad ikke er en tablet, så ved vi ærligt talt ikke hvad det er. OnePlus har været med på mobilmarkedet i mere end otte år, og nu ser det altså ud til, at de er parat til at kaste sig over tabletmarkedet.

Læs også: OnePlus lover tre Android-opdateringer og 4 års sikkerhedsopdateringer

Er OnePlus på vej med en tablet?

OnePlus er et undermærke hos BBK Electronics Corporation sammen med andre producenter som Oppo og Realme, hvor Realme er den første til at udvide sin portefølje med laptops og tablets.

Der er selvfølgelig en mulighed for, at OnePlus bare vil have en dør åben i den retning, men med tanke på de annonceringer, vi for nylig har fået fra Realme, er der gode muligheder for, at der snart kan komme en ny tabletproducent på markedet. Samtidig er OnePlus ganske langsomt i gang med at udbygge et økosystem, hvor de lige nu har telefoner, TV og tilbehør. Så hvorfor ikke også en tablet? Og et tablet med OxygenOS på lyder faktisk heller ikke så slemt.

Se også: De bedste tablets

Det sidste nye

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 16/6/2021 publicerede redaktionen sagen Apples dominans på tabletmarkedet vokser fortsat – Forstættelsen om temaet kan læses her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.