Rygte: Samsung på vej med markedets største tablet

Seneste rygter fortæller, at Samsung er på vej med en gigantisk 14,6 tommer tablet med Galaxy Tab S8 Ultra-branding med high-end indmad.

Rygte: Samsung på vej med markedets største tablet

Samsung er en af de få Android-producenter, der stadig tager tablets seriøst. Og med deres kommende tablets ser det ud som om, at de vil slå deres største konkurrent på størrelsen.

Se også: Find bedste pris på tablets

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra?

Samsung skulle angiveligt være på vej med nye tablets, heriblandt en såkaldt Ultra-model, der skal passe ind i virksomhedens serie af topmodeller. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra skal friste med en gigantisk 14,6 tommer skærm, der skal gøre selv ejere af den største iPad Pro misundelig (iPad Pro er op til 12,9 tommer).

Den store skærm i Tab S8 Ultra er selvfølgelig med AMOLED-panel med 120 Hz og en 2960 x 1848 opløsning. Den store skærm skulle angiveligt have en lille notch, hvori der gemmer sig to 12 megapixel kameraer.

Den skulle blive markedets første tablet med Snapdragon 8 Gen 1, der er nyeste high-end chip fra Qualcomm. Derudover skulle den få op til 16 GB RAM, 512 GB lagerplads og et 11.200 mAh batteri.

 

Samsung Galaxy Tab S8
Samsung Galaxy Tab S8

Læs også: Test af Samsung Galaxy Tab S7 Plus – fantastisk (dyr)

To “mindre” tablets fra Samsung

Sammen med Galaxy Tab S8 Ultra skulle producenten også have to mindre tablets i serien på bedding. Her er den Galaxy Tab S8 og Tab S8 Plus. Her vil nogle nok have fanget, at Samsung derved vil køre samme modeller i deres tablets, som i deres Galaxy S-smartphoneserie.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus skulle have en mindre 12,7 tommer skærm, hvor Tab S8 er nede på 11 tommer. Selvom de alle skulle have samme chipset, have S Pen og samme kameraer, skulle der stadig være forskelle at finde. Den mindste model skulle fx ikke få en AMOLED-skærm.

Kommer måske sammen med Galaxy S22

De tre nye Galaxy Tab S8-tablets kunne blive lanceret sammen med Galaxy S22, der forventes lanceret den 8. februar. Hvis det ikke bliver der, er MWC den 28. februar det bedste bud på en lanceringsdato.

Hvad siger i til en næsten 15 tommer tablet?

Se også: Find bedste pris på Samsung-telefoner

Mere til fortællingen

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 17/12/2021 fulgte vi op med artiklen om Samsung Galaxy Tab A8: Billig tablet  – Læs videre her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.