Nexus 9 tablet dukker frem i USA’s Erhvervsstyrelse

Den næste Nexus tablet bliver lavet af HTC og kan snart forventes præsenteret

Nexus 9 tablet dukker frem i USA’s Erhvervsstyrelse

Der bliver altid holdt et skarpt øje på den Amerikanske Erhvervsstyrelse, FCC, af tech-interesserede, og det er ikke på grund af skandaler eller spionage. FCC står for godkendelse af al elektronik i USA, så når HTC, Samsung, Apple og alle de andre skal have en enhed på det amerikanske marked, så skal enheden testes af FCC.

Læs også: Nexus 9 rygtes med konkret lanceringsdato

Da FCC er en offenlig styrelse, skal de offentliggøre en række detaljer om enheden, selvom virksomhederne nok helst så detaljerne gemt bag lukkede døre. I dette tilfælde er det HTC som står for skud. En tablet med det mundrette navn OP82100 er indskrevet i FCC’s register, og lige netop OP82100 har flere gange været rygtet og lækket som modelnavnet for den næste Nexus tablet.

Læs også: Nexus 6 bekræftet, den bliver stor!

Nexus 9 der er dukket frem hos FCC, afslører dog ingen specifikationer, men den har før været rygtet til at have omkring 9″ skærm, 2GB ram, både Wi-Fi og 4G, samt en kraftig K1 chip fra Nvidia. Når en enhed er godkendt af FCC, går det sjældent længe før at enheden præsenteres, men vi vil selvfølgelig holde jer opdateret, når der kommer flere detaljer.

Nexus serien er kendetegnet ved at have ren Android, så man får de nyeste opdateringer, men de seneste modeller har også været yderst prisbillige. Den nuværende Nexus 7 tablet er lavet af Asus og er helt tilbage fra juli 2013, så det er ved at være tid til en opdatering.