PayPal tager hul på betalinger med bitcoin i Europa

PayPal har nu åbnet op for betaling med bitcoin og andre typer kryptovaluta i England.

PayPal tager hul på betalinger med bitcoin i Europa

PayPal er en betalingstjeneste, der bruges over hele verden og blandt andet webshops og private bruger den til at betale og købe varer online med.

Betal med kryptovaluta i PayPal

Fremover kan man bruge tjenesten til også at betale og handle med bitcoin, ethereum, litecoin og bitcoin cash. Det er dog kun brugere i England, der kan benytte sig af muligheden i første omgang.

Betalingstjenesten gjorde det tidligere i år også muligt for amerikanske brugere at benytte kryptovaluta. PayPals vicedirektør for kryptovalutaafdelingen, Jose Fernandez da Ponte, forklarer, at det nye tiltag skyldes, at mere og mere bliver digitaliseret og det gælder også penge.

Se også: Find priser på de bedste smartphones

Kommer også til andre lande på et tidspunkt

Det oplyses ikke, hvordan PayPal-brugere i andre europæiske lande kan benytte sig af kryptovaluta. Dog forventer vi naturligvis, at det også bliver muligt at betale med bitcoin, ethereum, litecoin og bitcoin cash i den populære betalingstjenester i andre lande på et senere tidspunkt.

Betalingstjenesten blev grundlagt i 1998 af blandt andet Elon Musk, som i dag står bag Tesla og raket- og rumfartsvirksomheden SpaceX. Musk solgte sin andel af PayPal til eBay i 2002, hvilket indbragte ham 180 millioner dollars.

Se også: Nyheder om kryptovaluta