Rygte: OnePlus vil gøre Nord til et selvstændigt mærke

Et uafhængigt Nord-brand kan tilbyde et prisbilligt flagskib og en ny brugergrænseflade oven på Oxygen OS samt flere nye produktkategorier.

Rygte: OnePlus vil gøre Nord til et selvstændigt mærke

OnePlus overvejer angiveligt at gøre Nord til et subbrand eller et selvstændigt selskab, der kan levere et prisbilligt flagskib og en ny brugergrænseflade oven på Oxygen OS. Siger rygter i hvert fald.

OnePlus lancerede Nord-brandet tilbage i 2020 med telefonen OnePlus Nord, der var en mellemklasse-telefon. Siden da har vi set flere Nord-produkter inden for low-end og mid-end segmentet, ikke bare telefoner men også et helt trådløst og i øvrigt fremragende headset, Nord Buds.

Selvstændigt brand

Rygter antyder, at OnePlus har en vidtgående idé i tankerne for brandet. Indien er OnePlus’ største og vigtigste marked og fra den kant skriver The Mobile Indian, at OnePlus overvejer at udskille Nord som et selvstændigt brand eller et subbrand.

Det hævdes endvidere, at Nord vil blive behandlet som et separat brand med eget branding, butikker og team. Det skulle få lyseblå som sin varemærkefarve og kunne i nogle tilfælde præsenteres som “et OnePlus-mærke” eller “fra OnePlus”.

Se også: Sammenlign priser på smartphones

Billigt flagskib og ny brugergrænseflade

I følge The Mobile Indian vil Nord som selvstændigt brand udvide sin produktportefølje til at omfatte tv, fitness trackere, smartwatches, powerbanks og meget mere.

Det hævdes også, at vi kan forvente både lit dyrere og billigere telefoner end vi ser i dag med Nord-brandet. Et “budget-flagskib” Nord vil være tilgængeligt for 4.000 kroner. Den tilføjer, at en prisbillig Nord til omkring 1.600 kroner også er på vej. Nord har dog allerede et par telefoner i det prisleje eller billigere endda.

Det hævdes også, at nye Nord-telefoner vil få en ny brugergrænseflade oven på Oxygen OS.

Se også: Priser på OnePlus telefoner