Teleselskaber: Sidste chance for billig fri data

Går du og overvejer at skifte til et af de nye billige abonnementer med fri data, så er det ved at være sidste chance - i hvert fald hos CBB Mobil og Oister.

Teleselskaber: Sidste chance for billig fri data

Det kan være nødvendigt og rart at have fri data på mobiltelefonen. Skal man gøre det billigst muligt, så skal man vælge CBB Mobils eller Oisters abonnement, men allerede i morgen er det ikke længere muligt. Så har du gået og overvejet et mobilabonnement med fri data, så er det nu du skal slå til.

Med fri data skal man ikke bekymre sig om at bruge løs af datapakken, og mobilen kan med fordel bruges som hotspot eller simkortet kan bruges i en 4G-router, som kan give billig internet til hjemmet. Det tyder dog på, at det fremover kan blive en dyrere fornøjelse, at købe en mobilabonnement med fri data, for både CBB og Oister varsler med “sidste chance” ved de to abonnementer.

Læs også: Guide: 5 mobilabonnementer med fri data

Oister skriver på deres hjemmeside, at deres abonnement med fri data skal bestilles senest i morgen, tirsdag den 9. juni. Hos CBB Mobil er der en enkelt dags længere betænkningstid, for her forsvinder abonnementet fra hjemmesiden den 10. juni. Vælger man CBBs, så skal man dog lige være opmærksom på, at det er 30 kroner dyrere end Oisters tilbud til 149 kroner om måneden.

Her kan du se de to abonnementer med fri data:

Læs også: De billigste mobilabonnementer med 60 GB data

Prisen på abonnementer med fri data kan stige

Hvad det helt præcis sker, når CBB Mobil og Oister fjerner deres to billige mobilabonnementer med fri data, ved vi endnu ikke. Enten sætter de to teleselskaber prisen op eller helt dropper mobilabonnementer med fri data.

Alle kunder hos Oister og CBB Mobil, der allerede har et abonnement med fri data, vil naturligvis stadig have det efter henholdsvis den 9. og 10. juni til de respektive priser på 149 kroner og 179 kroner. Eventuelle justeringer i pris eller indhold efter de oplyste datoer vil kun ramme nye kunder. Så vil du have billig fri data i dit mobilabonnementer, så er det altså nu du skal slå til.