Telmore: Billigste mobilselskab for 600.000 Netflix kunder

Telmore tilføjer nu Netflix til flere af deres mobilabonnementer med streamingtjenester, og bliver dermed et oplagt valg for mange danskere.

Telmore: Billigste mobilselskab for 600.000 Netflix kunder

Telmore tilbød inden dagens nyhed med Netflix allerede et stærkt udvalg af de mest populære streamingtjenester i deres mobilabonnementer, hvor nyeste tilføjelse gør teleselskabet endnu mere interessant for en stor andel af danskere.

Ifølge en undersøgelse om forbrug af TV og streamingtjenester, foretaget af Gallup sidste år, har hele 49 procent af danskerne over 12 år et aktivt Netflix-abonnement. Ifølge en anden undersøgelse foretaget af YouGov anvender danskerne i gennemsnit 2,3 streamingtjenester, udelukkende til film og tv, og hele 3,5 hvis man udelukkende ser på de 18-35-årige.

Læs også: Mere om de nye Telmore Play med Netflix

Da langt de fleste allerede har et mobilabonnement, og bruger penge på et sted mellem 2,3 og 3,5 film- og TV-streamingtjenester, så bliver det nye Telmore Play helt automatisk et oplagt valg for et stort antal danskere, og ikke mindst dem der allerede har et abonnement på verdens største streamingtjeneste.

“Med dagens Telmore Play tjenester er taletid, mobildata og roaming i EU blevet næsten gratis for rigtig mange danskere som i forvejen abonnerer på to eller flere af de inkluderede streamingtjenester eller konkurrerende alternativer til disse”, siger Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Netflix er i flere af Telmores mobilabonnementer

Telmore Play kommer fremover i fem forskellige pakker, hvoraf tre af dem er blevet udstyret med Netflix. Det billigste abonnement med kommer med to andre streamingtjenester, HBO Nordic og TV2 Play, og koster 299 kroner om måneden (den første måned kun 129 kroner). De tre streamingtjenester koster i sig selv 277 kroner, og oven i hatten får man et attraktivt mobilabonnment med fri tale, 50 GB mobildata og 19 GB EU roaming.

Er tre streamingtjenester ikke nok, så får man fire for 349 kroner og hele seks for 399 kroner. Her er et overblik:

  • Telmore Play med fri tale og 50 GB data med Netflix, HBO Nordic og TV2 Play til 299 kroner.
  • Telmore Play med fri tale og 60 GBdata med Netflix, HBO Nordic, ViaPlay og TV2 Play til 349 kroner.
  • Telmore Play med fri tale og fri data med Netflix, HBO Nordic, ViaPlay, Telmore Musik og Bookmate og TV2 Play til 399 kroner.

Se også: Aktuelle priser på Telmore Play med Netflix

“Vi er enormt stolte over, at Netflix har indgået dette samarbejde med Telmore, og at vi nu er en del Telmores brede produktportefølje. Samarbejdet sikrer, at Telmores kunder fremadrettet får nemmere adgang til vores danske – såvel som vores internationale indhold, og kan se populære titler som The Rain, LCDP, Tiger King og Stranger Things, som en integreret del af deres mobilabonnement, siger Patrick Danckwardt, Head of Business Development hos Netflix Nordics.

Streamijg-giganten klar i Telmore Play fra i dag

Allerede fra i dag har både nye og eksisterende kunder mulighed for få Netflix i deres mobilabonnement.

Mere til nyheden

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 3/3/2020 kom der flere nuancer om emnet med en artikel med temaet Telmore lancerer eSIM til mobiler og tablets – Følg den videre histore her. Seneste nyt om temaet finder her.