Tesla vil bygge Cybertrucks i Texas

Elbilproducenten har valgt Texas til at huse deres næste Gigafactory, og så rapporterer de om endnu en stigning i salget i 2. kvartal.

Tesla vil bygge Cybertrucks i Texas

Teslas stifter og direktør, Elon Musk, annoncerede onsdag, at virksomheden vil bygge deres næste Gigafactory nær Austin, Texas. Her skal de blandt andet samle komponenterne til Cybertrucken, der kommer i 2021.

Musk bekræftede, at Austin-fabrikken vil samle Cybertruck, Semi og Model 3 og Y for den østlige halvdel af Nordamerika, mens fabrikken i Fremont, Californien, samler Model S og X for verden samt Model 3 og Model Y til den vestlige halvdel. Fremont vil også samle Roadster.

Meddelelsen kom ikke som den store overraskelse, fordi virksomheden efter sigende allerede havde forhandlet med Austin om deres skatteforhold. Den anden sandsynlige by, der kandidererede til at huse Teslas nye Gigafactory, var Tulsa, Oklahoma.

Læs også: Se en Tesla blive holdbarhedstestet i kolde Alaska

Flotte tal for andet kvartal

Musk offentliggjorde også kvartalets cifre, der viste, at Tesla var lønsom for fjerde kvartal i træk. Dette på trods af produktionsudfordringer midt i coronavirus-pandemien.

I opdateringen rapporterede de et nettoresultat på 653 millioner kroner med omkring 37 milliarder kroner i samlet omsætning.

Tesla sagde også, at de planlægger levering af 500.000 køretøjer i slutningen af ​​2020. For dette kvartal leverede Tesla 90.650 køretøjer i alt.

Læs også: Mobilspil skal sælge den nye Volkswagen

Opfølgning på artiklen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 1/7/2020 tunede vi igen ind på emnet med en artikel der belyste emnet Bestilte 27 Tesla Model 3 ved en fejl – Historien kan læses her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.