Tre apps der holder dig i form – smartphonen hjælper til vægttab

Har du, som mange andre danskere, det nytårsfortsæt at der skal smides nogle kilo? Så brug din smartphone som en hjælpende hånd.

Tre apps der holder dig i form – smartphonen hjælper til vægttab

Et nyt kalenderår har netop rundet den første uge, og nu begynder det måske at blive svært for de fleste, at huske deres nytårsfortsæt. Har du det også sådan, så brug din smartphone som en hjælpende hånd.

Er dit nytårsfortsæt at tabe dig, og har du svært ved at bevare motivationen. Så kan du bruge applikationen Endomondo, til at holde styr på de kalorier du forbrænder. Hvad enten det er på en gåtur, løbetur eller i træningscenteret. Endomondo fungerer på alle platforme og både i en gratis og pro version.

Og kalorie-indtaget kan du holde styr på med applikationen kalorietæller, som findes til iPhone og andre iOS-enheder, samt applikationen kalorietæller – ShapeUp Club der findes til Android enheder. Begge applikationer er gratis at downloade.

Smartphonen kan desværre endnu ikke hverken forbrænde kalorierne for dig, eller være den stopklods der gør du ikke indtager dem.