Disney+ runder vild milepæl: 100 millioner abonnenter

Streamingtjenesten Disney+ har på blot 16 måneder skrabet intet mindre end 100 millioner abonnenter til sig. Masser af nyt indhold er på vej ind.

Disney+ runder vild milepæl: 100 millioner abonnenter

Disneys streamingtjenesten blev lanceret i udvalgte regioner i november 2019 og blev først mere udbredt i løbet af 2020. På trods af den begrænsede tilgængelighed i starten, så har Disney+ oplevet stor succes, hvor et enormt antal kunder har valgt at abonnere på tjenesten. Nu runder Disney+ 100 millioner abonnenter.

Nyheden kom sammen med seneste og sidste afsnit i serien WandaVision, som blev introduceret tilbage i midten af januar. På selskabets årlige aktionærmøde kunne administrerende direktør for Disney+ fortælle, at tjenesten på blot 16 måneder havde rundet 100 millioner abonnenter. Der er stadig et stykke vej op til Netflix, som har lidt over 200 millioner abonnenter, men hjulene på Disney+ ruller hurtigt.

Læs også: The Mandalorian på Disney+ er 2020s mest piratkopierede

Masser af indhold på vej – også til de voksne

Da Disney+ gik i luften, var det med alle virksomhedens klassikere, samt nye serier som The Mandalorian – som i iøvrigt blev en kæmpe succes. Men i forhold til konkurrerende tjenester, som Netflix, HBO og mange andre, så havde streamingtjenesten et begrænset udvalg af indhold til familiens voksne. Det er noget Disney har haft fokus på at tilbyde.

I løbet af februar tilføjede Disney et stort antal serier fra “Star”, som også er ejet af virksomheden. Derudover har Disney også godt gang i udviklingen af eksklusivt indhold, hvilket vi først så med serien WandaVision. Tjenesten har tidligere sagt, at der er meget mere på vej.

Ifølge Chapek, så er målet mere end 100 nye titler om året, og dette inkluderer Disney Animation, Disney Live Action, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Se også: Mobilabonnementer med streaming inkluderet

Vil overgå Netflix inden 2024

For at få lokket flere abonnenter til, så har Disneys store planer for streamingtjenesten i den kommende tid. I december delte Disney planer for omkring 100 film- og tv-projekter, hvor omkring 80 procent er planlagt til Disney+. Dette inkluderer ti Marvel-serier og mere end ti Star Wars-shows samt flere Disney animationsfilm og Pixel-serier og meget mere. Målet er at have et sted mellem 230 og 260 millioner abonnenter inden 2024.

Se også: Nyheder om streaming af tv, serier og film