Huawei vil lave TV om teknologi til børn

"Tech med Tommy" er navnet på et nyt børne-TV, som elektronikgiganten Huawei står bag. Her vil Huawei og den tidligere Ultranyt-vært på DR, Tommy Zwicky, hjælpe danske børn til at forstå nutidens teknologi.

Huawei vil lave TV om teknologi til børn

Huawei, som de fleste kender for deres elektronik, bevæger sig ind på nye græsgange med et TV-program til børn. Her vil den kinesiske elektronikgigant hjælpe danske børn til at forstå og interessere sig for teknologi. Værten er Tommy Zwicky, tidligere vært på Ultranyt på DR, som nu er ny kommunikationschef i Huawei Danmark.

Huawei fortæller i en pressemeddelelse, at de vil præsentere det nye “Tech med Tommy” børne-TV fredag den 4. september, hvor inviterede får lov at se pilotafsnittet.

Læs også: Huawei vil opdatere ældre telefoner trods manglende licens

Huawei vil lære danske børn om teknologi

I spidsen for programmet står Tommy Zwicky, som er ny kommunikationschef  i Huawei Danmark og tidligere redaktør for Børneavisen hos JP/Politiken og inden da vært på Ultranyt på DR. I pressemeddelelsen skriver Huawei:

“Kom og se den første visning af pilotafsnittet i ”Tech med Tommy”-serien og vurder selv, om Huawei mon kan hjælpe danske børn til at forstå og interessere sig for den teknologi, som vi alle benytter hver dag.”

Læs også: Huawei løber snart tør for Kirin-chips til smartphones

Hvad programmet derudover byder på er endnu uvidst. Vi forventer at Huawei vil bruge Youtube som platform for videoerne, men vi ved først mere på fredag, hvor vi deltager i Huaweis fremvisning af “Tech med Tommy”. Vil Huawei snakke om teknologi generelt eller vil der være fokus på producentens produkter? Det vil tiden vise. Under alle omstændigheder er det et overraskende træk fra en smartphoneproducent, som i dag kæmper med et amerikansk handelsforbud.

Hvad siger i til det – lyder det spændende?

Læs også: Huawei er verdens største smartphoneproducent for første gang