Beoconnect Core: Gør dit klassiske B&O-anlæg smart

Med den nye Beoconnect Core-streamingboks kan du afspille fra musikapps til dit gode gamle Bang & Olufsen lydanlæg.

Beoconnect Core: Gør dit klassiske B&O-anlæg smart

Beoconnect Core er en streaming-enhed, der kan bruges til at streame musik fra din yndlingsapp til Bang & Olufsen-højttalere, der er mere end 30 år gamle.

Se også: Bedste trådløse in-ear øretelefoner

Gør det gamle anlæg brugbart igen

Den nye Beoconnect Core fungerer med Bang & Olufsen-produkter, så hvis du har en pladespiller eller et musiksystem, kan du forbinde til B&O-højttalere via Beoconnect Core.

Der er flere tilslutningsmuligheder til kilder, herunder Powerlink og USB, der er optimeret til Beolab 50- og Beolab 90-højttalerne, samt en line-in til pladespillere og andre kilder. Den kan også tilsluttes tv’er via HDMI eARC-porten, hvilket sikrer, at du kan få biograflyd i høj kvalitet gennem enheden. Selvom det ser ud til, at den endnu ikke understøtter Dolby Atmos i øjeblikket.

Æstetisk set har B&O Beoconnect Core et perleblæst aluminiumskabinet, der er beregnet til at absorbere varme, mens det ikke-ledende cover ser ud til at sikre fuld antennetransparens. Beoconnect Core er designet til at passe ind i ethvert rum og kan også installeres i Beosound Shape ved hjælp af et beslag, der “dokkes” i en Beosound Shape-flise.

Enheden er udviklet med Cradle-to-Cradle-principper i spidsen for designet, og derfor er det muligt at opgradere og servicere den på lang sigt for at sikre, at Beoconnect Core kan fungere med Bang & Olufsens produkter i fremtiden.

Se også: Mobilabonnement med musikstreaming

Markedets dyreste streamingboks

Prisen på Beoconnect Core? Jo, prisen på den kompakte streamingboks er 8.199 kroner.

Se også: Hvornår kommer Spotify med et HiFi-abonnement?