Google Pixel Watch set blandt forhandlers produkter

Googles næste smartwatch menes at være spottet på en produktoversigt hos en forhandler - lanceringen ventes dog først at ske til maj.

Google Pixel Watch set blandt forhandlers produkter

Vi har længe hørt rygter om et smartwatch fra Google, og det seneste rygte talte om en lancering i maj måned. Nu er der dukket flere beviser op, der indikerer, at smartwatchet kan være lige på trapperne. Ifølge en historie fra Android Police er uret dukket op blandt produkterne hos en forhandler.

Rent og minimalistisk design

I forhandlerens system ligger det under sit kodenavn ”Rohan”, og her fremgår det også, at man kan vælge mellem tre forskellige farver – grå, sort og guld. Desværre ved vi ikke ret meget mere end det om Googles kommende wearable-produkt.

Vi har set renderinger, der efter sigende viser uret og viser et meget rent og minimalistisk design. Billederne giver dog uret et noget ”fladt” look sammenlignet med de fleste andre modeller på markedet. Vi forventer også, at uret formentligt kommer til at køre Googles nye Wear OS-platform, som de har udarbejdet i samarbejde med Samsung.

Se også: De bedste smartwatch

Forventet lancering til maj

Hvis vi skal tro de tidligere rygter om Googles smartwatch, kan uret blive præsenteret i slutningen af maj, hvilket interessant nok er nogenlunde samme tid, som det årlige Google I/O finder sted.

Google har endnu ikke annonceret de specifikke datoer for dette års I/O. Forhåbentlig kommer der snart mere nyt om uret.

Se også: Find billigt smartwatch