Konkurrence: Vind OnePlus Buds Z2 true wireless

Vil du gerne deltage i konkurrencen om OnePlus nye trådløse in-ear hovedtelefoner? Se her hvordan du deltager i lodtrækningen om OnePlus Buds Z2.

Konkurrence: Vind OnePlus Buds Z2 true wireless

Vil du gerne vinde OnePlus’ helt nye trådløse in-ear hovedtelefoner, har du nu chancen for det. OnePlus har nemlig sat deres Buds Z2 på højkant i denne lodtrækning – læs hvordan du deltager.

Se også: Find billige priser på gadgets

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er et nyt sæt OnePlus Buds Z2 true wireless på højkant. Alt du skal gøre er at stille os et teknologi-relateret spørgsmål i vores seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. Den seneste video finder du her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af OnePlus Buds Z2 true wireless i næste Fokus-video fredag den 6. maj. Præmierne kan ikke byttes til penge.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt.

Se også: Test af gadgets

Kort om OnePlus Buds Z2

OnePlus Buds Z2 er elektronikproducentens nyeste bud på et par trådløse in-ear hovedtelefoner, hvor man får meget for pengene. Rent teknisk har Buds Z2 40 dB aktiv støjreduktion, 11 mm dynamiske drivere og en trio af mikrofoner på hver øresnegl.

Læs også: OnePlus Buds Z2 – premiumheadset til budgetpris

Headsettet understøtter Bluetooth 5.2, der leverer en latenstid på kun 94 ms med Pro Gaming-tilstand aktiveret og leveres med tre lydtilstande: Cinematisk film, medrivende musik og mobilspil. Endelig er Transparency Mode også tilgængelig på OnePlus Buds Z2.

OnePlus Buds Z2 har op til 38 timers batteritid uden ANC aktiveret og 27 timer med – inklusiv opladningsetuiet. Den vejledende pris er på 849 kroner.

Se også: Nyheder om headset