Samsung fitness lancering den 28 maj

Samsung har sendt en pressemeddelelse ud til pressen om, at de holder et helse event, hvad kan det være?

Samsung fitness lancering den 28 maj

Samsung er lidt i drillehumør med dette event, for der er ikke nogen umiddelbare produkter, som har brug for en opdatering. Samsungs smartwatch, Gear 2, er lige blevet lanceret, og du kan læse vores anmeldelse her.

Samsungs fitness wearable, Gear Fit, blev lanceret samtidig med Samsung Galaxy S5 i februar, så lige umiddelbart bør det heller ikke stå over for en udskiftning, da produktet først kom i butikkerne i april.

Og så alligevel, for det første Gear havde kun 4 måneder på markedet, før Gear 2 afløste smartwatchet. Samtidig kører Gear Fit hverken på Android eller Samsungs egen Tizen, men et helt specielt styresystem kaldet “Real Time Operating System”(RTOS). Problemet med RTOS er, at udviklere ikke så nemt kan lave apps til Gear Fit, og med Googles nye wearable platform, Android Wear, kan Samsung måske være blevet forført og vil derfor lave en Gear Fit 2.

Det, der taler imod et Gear Fit 2, er, at pressemeddelelsen kommer fra Samsungs komponent afdeling, så måske skal vi tænke mere på sensorer eller andre komponenter, som kan hjælpe os forbrugere.

Lanceringen sker kl 10:30, men vent lidt med at planlægge formiddagskaffe og onsdagssnegle, for eventen sker i San Fransisco. Og da vestkystbyen ligger i tidszone -8 og vi som bekendt ligger i +1, skal vi have aftenkaffen klar inden 19:30.

Hvad tror du Samsung vil lancere?