Xiaomi 11T-serien vil få tre generationer af Android

I den kommende Xiaomi 11T-serie lover producenten opdateringer i længere tid. Xiaomi 11T-serien får tre Android-generationer og fire års sikkerhedsopdateringer.

Xiaomi 11T-serien vil få tre generationer af Android

Xiaomi er på plyndringstogt i Europa, hvor de stjæler markedsandele fra de andre producenter. Skal denne imponerende vækst fortsætte, så er det gået op for Xiaomi, at de skal oppe sig på opdateringer. Sammen med lanceringen af Xiaomi 11T-serien, som snart lanceres, så lover producenten netop forbedringer på dette område.

Se også: Fremover kan Android-telefoner få opdateringer i 4 år

Xiaomi 11T får Android 12, 13 og 14

Når Xiaomi 11T-serien lanceres, så vil det være med Android 11, selvom Android 12 er lige på trapperne. Den seneste tid har vi været vidne til smartphoneproducenter, der er blevet langt bedre til det med opdateringer. OnePlus lover nu tre Android-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer, og Samsung lover også tre store Android-opdateringer og helt op til fem års sikkerhedsopdateringer i enkelte modeller – de fleste med fire år.

Og den vogn vil Xiaomi altså være med på. Og det er en god ide, for det er noget der er blevet vigtigere og vigtigere for forbrugerne. Xiaomi matcher OnePlus ved at give tre Android-generationer og fire års sikkerhedsopdateringer til deres kommende telefoner i 11T-serien. Om der senere vil tilbydes det samme til nuværnede modeller vides ikke. I hvert fald får Xiaomi 11T både Android 12, 13 og 14.

“Med den kontinuerlige forbedring af smartphone-hardware forlænges smartphonens livscyklus gradvist, hvilket betyder, at brugerne ikke skal udskifte deres smartphones så ofte. Af denne grund lægger flere forbrugere stor vægt på at modtage de nyeste systemopdateringer, sammen med de nyeste funktioner,” sagde Albert Shan, Head of Product & Technology, Xiaomi International. Han tilføjer “Xiaomi er forpligtet til at give brugerne førende hardware og langvarig ydeevne. I forlængelse af denne forpligtigelse forlænger Xiaomi livscyklussen for Xiaomi’s smartphones yderligere ved at sikre tre generationer af Android-operativsystemopdateringer. På den måde kan brugerne have gavn af deres enheder i en længere periode og have de nyeste funktioner. Samtidig vil vi også give brugerne sikkerhedsopdateringer, der sikrer, at deres enheder fungerer sikkert i en længere periode.”

Xiaomi 11T-serien præsenteres 15. september

Det er den 15. september, dagens efter Apples iPhone 13-event, at Xiaomi vil lancere 11T-serien. Her på mobilsiden.dk sidder vi klar til at dække nyhederne fra Xiaomi.

Se også: De bedste telefoner fra Xiaomi

Opdateringer af emnet

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. Steen Jørgensen fandt det relevant at følge op på temaet. 8/9/2021 bragte vi sagen Xiaomi overhaler Apple og er nummer et indenfor wearables i Q2Klik her for at læse artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.