6 apps til at se film og tv på mobilen

Her er seks forskellige apps, som giver dig film og tv på iPhone eller Android-mobil.

6 apps til at se film og tv på mobilen

Din smartphone kan alt – næsten – og vil du bruge din uundværlige Android-mobil eller iPhone til at se film og tv på, ja, så serverer vi hermed seks apps, der kan hjælpe dig på vej.

Voddler

iPad/iPhone/Android – 42 kr./gratis/gratis
Voddler-app’en kræver intet abonnement og lader dig leje eller se et udvalg af gratis film og serier over WiFi eller 3G med danske undertekster. Nu med iPad-app, som dog ikke er gratis ligesom iPhone- og Android-versionen, men koster 42 kr.

WebTv (Stofa)

iPad/iPhone/Android – kræver abonnement
Har du bredbåndsforbindelse fra Stofa på 4 Mbit eller derover og altså har abonemment hos Stofa, kan du gratis downloade denne app, der lader dig leje film og se tv.

3Mobil-TV
iPhone/Android – kræver abonnement
Er du derimod kunde hos Teleselskabet 3, kan du købe mobile tv-pakker startende fra 39 kr. pr. måned for den lille pakke og op til 99 kr. for den store tv-pakke.

Telenor Mobil TV
iPhone/Android – kræver abonnement
Kunder hos Telenor har også chance for at se tv. Her kan du nemlig også downloade en app og købe dig til tv-pakker på mobilen for 99 kr. Første måned er gratis.

SPB TV Free
iPad/iPhone/Android/OVI – gratis

Gratis app, der giver adgang til over 150 kanaler i over 20 lande. Smart hvis du keder dig, er i besiddelse af en god bunke tålmodighed og ikke er så kritisk med, hvad du ser …


SlingPlayer Mobile
iPad/iPhone/Android – 179 kr./179 kr./ 154 kr.
Har du eller en ven en SlingPlayer koblet til tv’et hjemme i stuen, kan du hente signalet ned på din tablet eller mobil over 3G eller WiFi. Det virker forrygende.

Har vi glemt nogle fantastiske film eller tv-apps til smartphone, så efterlad en kommentar og del dit tip!

Temaets videre forløb

Næste fortælling om sagen finder du her. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 19/8/2011 vinklede vi sagen videre med artiklen om Samsung Galaxy Tab 10.1 – testen er i gang – Artiklen kan læses her. Se også seneste nyt om temaet her.