Air View: Hvor forurenet er luften omkring dig? [TIP]

Forurenet luft er verdens største miljømæssige sundhedsproblem. Med appen Air View kan du se, hvor slem forureningen er hos dig.

Air View: Hvor forurenet er luften omkring dig? [TIP]

Det er ved at gå op for de fleste, at miljøet ikke har det alt for godt, og på hele planeten mærkes der store konsekvenser af mange års masseproduktion af usunde stoffer og anden forurening.

Oftest er det ting som stigende verdenshave eller uddøde dyrearter, som får mest opmærksomhed, men der findes faktisk et langt større problem, som de fleste slet ikke er klar over – nemlig den kæmpemæssige forurening af luften omkring os.

Dette sætter en ny app nu fokus på. Appen Air View giver dig et real-time billede af de forurenende stoffer omkring dig, og giver en vurdering af, hvor farlig luften i dit område er.

Ved af hjælp af 360 graders billedmateriale fra Google Street View, kan du ved at bevæge dig rundt, få en idé om luftens renlighed, eller mangel på samme.

Læs også: Hvilket teleselskab dækker bedst? Få svaret her [TIP]

Air View (app)
Foto: Air View

Verdens sundhedsorganisation, WHO, vurderer, at forurenet luft i øjeblikket er den mest skadelige miljømæssige sundhedsfare, og 9 ud af 10 personer trækker hver dag vejret i forurenede omgivelser.

Udover at give dig et indblik i alvorligheden af luftforurening, så lægger Air View også op til, at du kan give din støtte i sagen mod at få mere fokus på denne udfrodring og få en dedikeret “Verdens Luft-Dag”.

Du kan tilgå deres side her, og appen kan hentes til både Android og iOS.

I videoen herunder kan du ligeledes få mere information om emnet og programmet i sig selv.

Se denne: Lav overbevisende nissevideoer[JULETIP]