Billige mobilabonnementer med streaming af musik, film og serier

Der er penge at spare, hvis du slår streamingtjenester og mobilabonnement sammen. Se overblik over billige mobilabonnementer med streamingtjenester.

Billige mobilabonnementer med streaming af musik, film og serier

Streamingtjenester bliver dyrere og vi får flere af dem. Hvis man vælger et mobilabonnement med inkluderet streaming af musik, film og serier er der penge at spare.

I denne artikel kan du få et overblik over de billigste mobilabonnementer med streamingtjenester.

Se også: Priser, tilbud og guides til mobilabonnementer

Mobilabonnement med streaming fra kun 103 kroner

Der er stor sandsynlighed for, at du og familien allerede har et eller flere streamingtjenester – med priser over 100 kroner per måned løbet det hurtigt op.

Der er dog let mulighed for, at spare penge på disse streamingtjenester, som vi helst ikke vil undvære. Faktisk kan man få et mobilabonnement med streaming på tilbud til kun 103 kroner per måned.

Herunder kan du se de billigste mobilabonnementer med streamingtjenester fra lavprisselskaber og deres aktuelle tilbud.

CBB

Hos CBB finder man CBB Mix, hvor man selv kan vælge mobilabonnement og streamingtjenester, hvor man får rabat på sidstnævnte. Her kan man få to tjenester til 150 kroner, og yderligere tjenester koster 50 kroner ekstra.

Hos CBB kan man vælge mellem ViaPlay, Tidal musik, Mofibo, TV2 Play, Podimo og HBO Max.

Hvis man for eksempel vælger ViaPlay og Tidal Musik, som normalt koster 258 kroner per måned, er prisen 150 kroner per måned. Hertil vælger man et mobilabonnement, som for eksempel kan være fri tale og 50 GB data til 59 kroner i 3 måneder, og derefter 119 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Call me

Call me har et lidt anderledes tilbud på mobilabonnement med streaming, men til gengæld er det gratis i hele 2024. Her får man nemlig streamingtjenesten Podimo Podcast, hvor man helt gratis kan høre alle podcast.

Podimo Podcast kommer gratis med alle mobilabonnementer hos Call me i 2024.

Dertil kan man hos Call me få rabat på Spotify Premium 89 kroner per måned. Normalprisen på Spotify Premium er 109 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Call me

Oister

Oister er på banen med nogle skarpe priser og tilbud på mobilabonnementer med både streaming af musik, film og serier med deres OiSTERtainment.

Her kan man vælge mellem forskellige mobilabonnementer med et udvalg af tjenester. De tilbyder tjenesterne TV2 Play, ViaPlay, Deezer Musik og Podimo.

Herunder er nogle eksempler og der er flere at finde hos Oister.

  • Fri tale, 15 GB og Deezer musikstreaming: 103 kroner de første 6 måneder. Derefter er prisen 129 kroner per måned.
  • Fri tale, 45 GB og Deezer musikstreaming: 119 kroner de første 6 måneder. Derefter er prisen 149 kroner per måned.
  • Fri tale, 115 GB og Deezer musikstreaming og ViaPlay film og serier: 215 kroner de første 6 måneder. Derefter er prisen 269 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Oister