Er din Galaxy Note 7 brandfarlig? Tag testen [TIP]

Her er Samsungs officielle vejledning til at kende de brandfarlige fra de brandsikre Note 7 telefoner.

Er din Galaxy Note 7 brandfarlig? Tag testen [TIP]

Det har været en travl måned for tech-giganten Samsung for efter lanceringen af toptelefon, måtte selskabet sande at flere millioner enheder skulle tilbagekaldes på grund af et defekt batteri. Et batteri der i værst tilfælde kan selvantænde.

Omkring 2,5 millioner er i midlertidigt blevet udsendt, og blandt de første købere er det ikke alle, der har returneret de defekte enheder. Køber du en brugt eller parallelimporteret Note 7, kan du derfor risikere, at din Note er brandfarlig.

For at sikre dig, og andre potentielle købere, vil de fejlrettede Note 7 smartphones kunne kendes på nogle særlige kendetegn i både softwaren og på salgsæsken.

Se også: Samsung pressede på for tidlig Note 7-lancering, men endte i krise

Sådan kender du de brandsikre Galaxy Note 7

Første tegn vil være at se direkte på salgsæsken, hvor et sort kvadrat vil indikere, at der er tale om den nye Note 7 model uden det defekte batteri.

Tænder du telefonen, vil du hurtigt selv kunne undersøge om mobilen har et farligt batteri, ved at holde øje med et grønt batteri-ikon som optræder 3 steder:

  • I statusbjælken øverst
  • På ’Alway On’ skærmen
  • På ’Power-Off’ skærmen ved langt tryk på power-knappen

Har du fået fat i en Note 7 model med det farlige batteri, råder Samsung brugerne til at slukke telefonen og sende den til ombytning ved købsstedet. Du kan få yderlig vejledning her.

Læs også: Samsung Galaxy Note 7 årsag til brand i bil og hus

Her er de tre steder hvor det grønne ikon vil indikere at din Note 7 er sikker at bruge