Guide: Her er de billigste EU-abonnementer

De nye regler giver gode grunde til at give mobilabonnementet et eftersyn. Tjek, om det kan betale sig for dig at skifte.

Guide: Her er de billigste EU-abonnementer

Når de nye EU-bestemmelser for data-roaming træder i kraft den 15. juni vil det give billigere roaming til danskerne. Aftalen kan dog give de danske teleselskaber højere merudgifter til de udenlandske teleselskaber – en regning som i visse tilfælde bliver sendt videre til forbrugerne.

Der er derfor til give dit mobilabonnement et eftersyn, og se hvorvidt det kan svare sig for dig at skifte til et andet teleselskab.

For at give dig et optimale overblik over markedet i dag, kan du se et udpluk af de mest fordelagtige EU-abonnementer du kan få i dag.

Abonnementerne er sorteret ud fra pris og udbydere og inkluderer alle sammen mindst 8 timers taletid samt fri SMS og MMS. Er du i tvivl om hvor meget data du behøver i dit abonnement, kan du følge disse råd til at skønne dit behov.

Disse abonnementer giver mest data for pengene

Herunder kan du se, hvilke EU-abonnementer der giver dig mest data for pengene i Danmark.

Bemærk, at abonnementer markeret med fed og kursiv inkluderer streaming-tjenester, til blandt andet musik, serier eller film.

Mængden af data (i Danmark) inkluderet i dagens udbud af abonnementer med inkluderet EU-roaming.

Her får du mest EU-roaming for pengene

Herunder kan du se hvilke EU-abonnementer der giver dig mest dataroaming i de 36 lande der er omfattet af de nye EU-regler.

Bemærk, at abonnementer markeret med fed og kursiv inkluderer streaming-tjenester, til blandt andet musik, serier eller film.

Mængden af data-roaming (i EU) inkluderet i dagens udbud af abonnementer med EU-roaming.

Se også:  EU: Fri roaming er en dårlig undskyldning for prisstigninger

Mere til nyheden

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden kunne ikke lade være. 23/5/2017 fulgte vi op med artiklen Så meget data skal du have i dit abonnement [TIP] – Tjek artiklen her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..