Her er Oister mange gange billigere end konkurrenterne

Vil du gerne spare penge på dit mobilabonnement og har du et lille forbrug? Så bør du overveje dette billige mobilabonnement fra Oister.

Her er Oister mange gange billigere end konkurrenterne

I denne tid er det værd at bruge tid på at finde de gode tilbud, skrue ned på forbruget og ellers undersøge, hvor det er muligt at spare nogle penge. Vi har allerede set en hel del gode tilbud på mobilabonnementer, men der findes også en anden mulighed. Har du et lille forbrug af tale, data, SMS og MMS i dit mobilabonnement, kan et forbrugsafregnet mobilabonnement faktisk være den billigste og bedste løsning – men kun hvis du vælger Oister.

De fleste mobilabonnementer på markedet inkluderer en mængde data, tale og fri SMS og MMS til en fast månedlig pris. Mange foretrækker denne type abonnement, da man på den måde ved, hvad man kan bruge hver måned, uden at prisen ændrer sig. Efter denne type mobilabonnementer blev introduceret skiftede mange væk fra det forbrugsafregnede mobilabonnement, som hurtigt fik et dårligt ry.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Oister er op til 7 gange billigere end konkurrenterne

Priserne er typisk høje på tale, data og SMS/MMS i et forbrugsafregnet mobilabonnement, medmindre man vælger Oisters. Oisters forbrugsafregnede mobilabonnement er nemlig op til syv gange billigere end hos de andre teleselskaber, og et ganske godt alternativ. Med et lille forbrug, kan der være en del penge at spare.

I Oisters forbrugsbaserede mobilabonnement betaler man 20 øre per minut tale 1,8 øre per MB data, 3,6 øre per SMS og 3,6 øre per MMS. Her er derudover en månedlig minimumspris på 19 kroner.

Til sammenligning betaler man for et lignende abonnement hos den dyreste konkurrent 59 øre per minut tale, 1 krone per MB data, 20 øre per SMS og 1,99 kroner per MMS.

Se prisforskellen per måned

Og hvor stor er forskellen egentlig? Herunder har vi lavet et eksempel, hvor man kan se prisforskellen på et typisk forbrug, der inkluderer 100 MB data, 2 timers tale, 50 SMS’er og 5 MMS’er.

  • Call Me: 188,75 kroner
  • CBB: 182,75 kroner
  • Greentel: 171,60 kroner
  • OK: 128,80 kroner
  • Oister: 27,78 kroner

Se aktuelle tilbud hos Oister

De forbrugsbaserede mobilabonnementer hos Call Me, CBB, Greentel og OK giver absolut ikke mening, hvor priserne med det lille forbrug er tårnhøje. Derimod er prisen hos Oister for de 100 MB data, 2 timers tale, 50 SMS’er og 5 MMS’er kun 27,78 kroner – og det er en ganske fristende pris.

Har man et lidt større forbrug af data –  for eksempel 1 times tale, 500 MB data, 50 SMS’er og 5 MMS’er – er den månedlige pris hos Oister 22,98 kroner. Her vil flere af konkurrenterne koste mere end 500 kroner per måned.

OiSTER har altså det suverænt billigste forbrugsafregnede abonnement, uanset om du bruger tale, data eller SMS/MMS. Men særligt hvis du bruger data, kan det svare sig at vælge OiSTER. Hvor mange andre selskaber tager 1 krone i betaling for 1 MB data, koster det kun 1,8 øre hos OiSTER.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer