Konkurrence: Vind et halvt års 5G-mobilabonnement

Kunne et halvt år gratis mobilabonnement med 5G friste? Læs her hvordan du deltager i konkurrencen, hvor vi stiller fem mobilabonnementer på højkant.

Konkurrence: Vind et halvt års 5G-mobilabonnement

I sidste uges afsnit af Fokus på vores Youtube-kanal Teknofil snakkede vi om 5G, hvor vi havde opstøvet nogle af de mest spurgte spørgsmål til det nye mobilnetværk. Hver uge sætter vi også gang i nye konkurrencer i Fokus og i denne omgang er der 5G-mobilabonnementer på højkant.

I samme omgang sparkede vi nemlig gang i en konkurrence, hvor fem heldige kunne blive udstyret med et 5G-mobilabonnement, ganske gratis, i 6 måneder.

I samarbejde med Hallo.dk sætter vi fem mobilabonnementer med 5G på højkant, som ganske gratis kan bruges i et halvt år. Inkluderet er fri tale, 60 GB data (10 GB kan bruges i EU). Hvert abonnement har en samlet værdi af 834 kroner. Vi trækker fem vindere, der hver får et simkort i næste uges Fokus.

Se også: Mobilabonnementer hos Hallo.dk

Hallo.dk er et lavprisselskab, der fokuserer på stærke priser på mobilabonnementer. De benytter TDC’s netværk, som gennem flere år er kåret til Danmarks bedste netværk. Man kan altså få lave priser, god dækning og høje datahastigheder som kunde hos hallo.dk.

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er ganske simpelt at deltage i konkurrencen om et halvt år mobilabonnement med 5G. Alt hvad du skal gøre er, at stille og et mobil- eller teknologi-relateret spørgsmål i kommentarfeltet under seneste Fokus-video om 5G og du deltager i lodtrækningen. Vi trækker de fem vindere i morgen.

Se også: Aktuelle priser på mobilabonnementer hos hallo.dk