Mobilsiden anbefaler: Top 5 Android apps

TIP: Vi anbefaler her nogle af de bedste Android apps lige i øjeblikket.

Mobilsiden anbefaler: Top 5 Android apps

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det der gør en smartphone rigtig smart er naturligvis de apps, du har på enheden. Hvad end de er med til at underholde dig, gøre din hverdag nemmere eller give dig brugbar information, ja så er gode apps uundværlige.

Derfor har vi samlet en liste med 5 af vores yndlingsapps i øjeblikket, og som vi synes, du bør tjekke ud.

Se også: Top 10 Android og iOS apps (Februar 2017)

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Rocker Locker

Denne app er nok en af de mest simple, du overhovedet kan finde på markedet, men trods dette er Rocker Locker blandt de mest smarteste funktionelle apps derude.

I alt sin enkelthed gør Rocker Locker det, at den fryser din “Volume Rocker”, altså dine volumen-knapper, til primært at styre medielyden på telefonen frem for ringetonen. Denne funktion er super smart, hvis du er vant til at have din mobil på lydløs, og i stedet hellere hurtigt vil kunne skrue op eller ned for medielyd, f.eks. sikre dig at den er lav inden ny afspiller en video.

Rocker Locker kan hentes gratis i Google Play.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Peppy Wallpapers

Hvis du går op i designet af din smartphones hjemmeskærme, så er Peppy Wallpapers uden tvivl en smart app for dig.

Peppy Wallpapers er, som navnet indikerer, et program til at hente baggrundsbilleder til din telefon. Dem findes der naturligvis mange af, men denne er dog afgjort min favorit indtil nu. I Peppy Wallpapers finder du en masse flotte og stilrene designs, der i den grad klæder din mobilskærm – og det endda helt gratis.

Peppy Wallpapers kan hentes gratis i Google Play

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Weather Wiz

Ligesom med Wallpaper-apps, så findes der også utallige vejr-apps i Google Play Butikken, men denne app, Weather Wiz, er dog alligevel lidt for sig.

Du kan vælge imellem flere forskellige designs inde i appen, hvor du ved at scrolle nedad for en masse information om vejret i øjeblikket, samt forecasts for den kommende tid. Derudover kan du også få vist vejrudsigten i din notifikations-slider eller have den nuværende temperatur stående i topbjælken, alt efter hvor i verden du befinder dig.

Weather Wiz kan hentes gratis i Google Play

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Energy Bar

Her har vi igen at gøre med en simpel, men ikke desto mindre, ret smart applikation. Energy Bar giver dig i alt sin enkelthed en konstant batteristatus-bjælke i toppen af mobilen, som indikerer hvor meget strøm, du har tilbage på enheden.
Inde i selve appen kan du ændre størrelsen, gennemsigtigheden og farven på denne batteribjælke, og den giver bare en smart ekstra dimension til din mobil.

Energy Bar kan hentes gratis i Google Play

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

MyFitnessPal

Her er vi nået til en app, som de fleste nok har hørt om, men som i mine øjne fortjener at komme med på denne liste.

MyFitnessPal er den ubetinget bedste app til at tracke og få bedre styr på din kost, motion og generelle sundhed. Du kan manuelt søge efter madvarer og indtaste disse, men det rigtig smarte ligger i muligheden for at kunne scanne stregkoden for varen direkte i appen, og på den måde få de præcise næringsindhold. Derudover kan du også oprette og gemme forskellige måltider, som du tit spiser, og således nemt tilføje disse til din mad-dagbog.

MyFitnessPal kan klart anbefales, hvis du skal følge en bestemt kur, diæt eller bare vil holde bedre styr på dit kalorieindtag.

MyFitnesPal kan hentes gratis i Google Play

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Din mening?

Det var således vores liste for Android i denne omgang. Lad os endelige vide, hvis du får downloadet nogle af dem, eller måske allerede har flere installeret. Skriv også gerne dine yndlingsapps herunder, også kan det være de kommer med næste gang.

En lignende artikel vil ligeldes komme til iPhone, så anbefal os også gerne dine favorit-apps hertil.

Se også: 10 apps der kan spare dig mange penge [TIP]

Priser, Guides & Tips til mobilabonnement, bredbånd & telefoner