Tilbud hos Oister: Fri tale, 200 GB og 600 kr rabatkode

Billige intropriser, dobbelt op på data og 600 kroner i rabatkode er Oisters fristende Black Week-tilbud. Se de tre tilbud fra Oister her.

Tilbud hos Oister: Fri tale, 200 GB og 600 kr rabatkode

Teleselskabet Oister har nogle af de mest fristende Black Week-tilbud på mobilabonnementer, hvor der er mange penge at spare.

Se også: Alle de bedste Black Week-tilbud

Intropris, dobbelt data og 600 kroner i gave

Der er god grund til, at tage et ekstra kig på de aktuelle Black Week-tilbud hos Oister. Her kan man få et billigt mobilabonnement med masser af data – og tilmed få et gavekort med, der kan bruges i Oisters butik.

Først og fremmest giver Oister to måneders intropris, hvor der er op til 70 procent rabat de første to måneder. Dernæst er der dobbelt op på data samt et gavekort på hele 600 kroner. Rabatkoden kan du læse mere om senere i artiklen her.

Lad os tage et kig på de tre mobilabonnementer hos Oister, der er Black Week-tilbud på.

  • Fri tale og 100 GB (op fra 50 GB) til 29 kroner per måned de første 2 måneder. Derefter 99 kroner.
  • Fri tale og 200 GB (op fra 100 GB) til 29 kroner per måned de første 2 måneder. Derefter 109 kroner.
  • Fri tale og fri data til 59 kroner per måned de første 2 måneder. Derefter 179 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Der er ingen binding på ovenstående abonnement og oprettelse er gratis. Du skal dog være opmærksom på, at du skal tegne abonnementet senest den 27. november.

Gratis rabatkode på 600 kroner til Oisters butik

Tegner man ét af ovenstående abonnementer inden den 27. november 2023 giver Oister en gratis rabatkode med, som kan bruges i deres kundebutik.

De 600 kroner kan bruges på ét køb af mobiltelefoner, tablets og computere. Det gælder dog også i forvejen nedsatte varer, men ikke outletvarer.

Rabatkoden sendes per mail kort tid efter, at man har tegnet abonnementet hos Oister. Der udstedes én rabatkode per ordre og rabatkoden kan benyttes til ét køb.  Rabatkoden udløber den 31. december 2023.

Se alle tingene i Oisters kundebutik her

Se også: Guides til mobilabonnementer