Vildt tilbud: Få Apple AirPods eller Samsung-earbuds til 0 kroner

Lige nu kan du forkæle dig med Apple AirPods eller Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner. Se, hvordan du kan spare mere end 1.000 kroner.

Vildt tilbud: Få Apple AirPods eller Samsung-earbuds til 0 kroner

Elsker du gratis ting? Så elsker du helt sikkert også OiSTERs aktuelle tilbud. Teleselskabet frister nemlig med ikke bare ét, men to trådløse earbuds til 0 kroner.

Der er tale om Apples populære 2. generations AirPods til en værdi af 1.074 kroner og Samsung Galaxy Buds 2 til en værdi af 638 kroner. Men hos OiSTER skal du altså ikke betale en krone for nogle af de to trådløse øretelefoner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Få 2. generations Apple AirPods gratis

Det er to selvstændige tilbud, der lige nu kører hos OiSTER. Lad os starte med det bedste tilbud, som er på Apple AirPods.

Hvis du køber et mobilabonnement med fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G for 179 kroner per måned på denne side, får du altså AirPods til 0 kroner med i købet. Ja, 0 kroner – den er god nok.

Betingelsen er dog, at du binder dig til mobilabonnementet i seks måneder. Inklusive et oprettelsesgebyr på 99 kroner giver det en samlet mindstepris for AirPods og seks måneders fri data-abonnement på kun 1.173 kroner. Det er billigt!

Læs mere om tilbuddet på Apple AirPods til 0 kroner

Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner

Ejer du en Android-telefon, har tilbuddet på Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner måske større interesse. Her får du Samsungs trådløse earbuds med i købet ganske gratis ved køb af et mobilabonnement med fri tale, 500 GB data (18 GB i EU) og 5G for 149 kroner på måned.

Også her koster oprettelsen 99 kroner, hvilket giver en mindstepris for seks måneders abonnement plus Samsung-earbuds på kun 993 kroner. Også dette er vanvittig billigt!

Læs mere om tilbuddet på Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner

Spar mere end 1.000 kroner

Hvor meget du sparer på tilbuddene, afhænger af, hvad du i dag betaler for dit mobilabonnement. Du er som bekendt nødt til at binde dig til seks måneders mobilabonnement for at få en af de to trådløse earbuds til 0 kroner.

Da mobilabonnementerne er forholdsvis store, er der en risiko for, at du betaler en højere pris for abonnementerne i de seks måneder, end hvad du i dag betaler for dit mobilabonnement. Heldigvis er OISTER det måske billigste lavprisselskab i Danmark, så du finder ikke tilsvarende abonnementer til lavere priser hos nogle andre teleselskaber.

Sådan udregner du din besparelse

Spørgsmålet er dog, om henholdsvis 179 og 149 kroner per måned for abonnementerne er mere, end hvad du i dag betaler for dit abonnement. Du kan udregne den samlede besparelse på følgende måde:

Find først ud af, hvad dit nuværende abonnement i seks måneder koster. Det kan for eksempel være 199 kroner per måned. Gang beløbet med seks, hvilket giver 1.194 kroner. Læg nu prisen på et sæt earbuds hos den billigste forhandler oven i beløbet – f.eks. 1.074 kroner for Apple AirPods. Det giver en samlet pris for dit abonnement + AirPods på 2.268 kroner. Sammenlign dette beløb med OiSTERs mindstepris, som for AirPods er 1.173 kroner. I dette tilfælde sparer du altså 1.095 kroner!

Hvis du omvendt kun betaler 99 kroner for et mobilabonnement og skifter til OiSTER for at få gratis AirPods, betaler du i seks måneder en højere pris på mobilabonnementet, end du normalt ville have gjort. Denne pris skal derfor fratrækkes rabatten. I det tilfælde vil du altså stadig spare hele 495 kroner.

Samme princip gælder for udregningen af besparelsen på Samsung Galaxy Buds 2.

Er du fristet? Så skynd dig at gøre brug af tilbuddet på Apple AirPods til 0 kroner her og tilbuddet på Samsung Galaxy Buds 2 til 0 kroner her. Tilbuddene gælder så længe lager haves.

Se også: Guides til mobilabonnementer