Samsung Galaxy Buds2 har fået europæisk pris

Prisen på Samsung Galaxy Buds2 er nu lækket få dage inden forventet lancering. De bliver betydeligt billigere end Apple AirPods Pro.

Samsung Galaxy Buds2 har fået europæisk pris

Det kommende TWS headset fra Samsung, Galaxy Buds2, har vi hørt om et godt stykke tid og det meste er efterhånden afsløret om headsettet. Vi kender til de fleste funktioner, design og tilmed farverne. Det, vi hidtil ikke har vist noget om, er prisen.

Pris på Galaxy Buds2

Der har været gætterier om prisen fra flere sider, men det her er første gang prisrygterne kommer fra en kilde, der er kendt for at ramme rigtigt med den slags. Stemmer rygtet, kommer Galaxy Buds2 til at koste omkring 172,90 euro. Det vil svare til en dansk pris omkring de 1.300 kroner.

Galaxy Buds Pro koster i dag omkring 130-140 euro, men ved lanceringen lå de på omkring 230 euro. Galaxy Buds+, der kan ses som forgængeren for den kommende model, kostede 170 euro ved lancering, så de 172,90 euro er ikke helt i skoven.

Se også: Test af headset

Billigere end AirPods Pro

Desuden er det en hel del billigere end Apples AirPods Pro. Med tanke på, at Buds2 har ANC, er det også en rigtig god pris.

Se også: Nyheder om headset