OnePlus Buds Pro er high-end lyd til billigere penge

Nu vil OnePlus også konkurrere mod de store på hovedtelefoner. Her er OnePlus Buds Pro med adaptiv ANC, virkelig lang batteritid og en skarp pris.

OnePlus Buds Pro er high-end lyd til billigere penge

OnePlus vil ikke længere kun udfordre de store producenter på smartphone, men nu også på lyd. Til at tage kampen op mod Apple, Sony, Samsung, Bose og alle de andre har OnePlus nu lanceret deres første high-end in-ear hovedtelefoner, OnePlus Buds Pro. De kommer med et flot design, store drivere, adaptiv støjreduktion, lang batteritid og en pris på kun 1.199 kroner.

Jeg husker dengang OnePlus indtog Danmark med deres første smartphone, OnePlus One, i 2014. Dengang udfordrede nystartede OnePlus alle de store producenter med deres “flagship killer” – altså hurtige, gode telefoner til billigere penge. Et koncept som de nu bringer tilbage sammen med OnePlus Nord 2 5G. Det virker til, at de har valgt samme strategi, når det kommer til hovedtelefoner.

Se også: Test af hovedtelefoner

Billigere high-end hovedtelefoner fra OnePlus

Det er ikke nyt for OnePlus at lave hovedtelefoner og heller ikke den trådløst slags. Indtil nu har der dog været tale og billigere in-ear hovedtelefoner i en fornuftig kvalitet. Med de nye OnePlus Buds Pro træder producenten ind i en helt ny liga. Her er det konkurrenter som Sony WF-1000XM4, Bose QuietComfort Earbuds, Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds Pro og mange flere – altså nogle voldsomt gode konkurrenter.

Men OnePlus virker til at tro på det. OnePlus Buds Pro kommer med spændende teknologi, som en avanceret aktiv støjreduktion, lang batteritid, hurtig Warp Charge opladning og en angiveligt rigtig god lyd.

Se også: Find billigste priser på hovedtelefoner

Adaptiv ANC og 38 timers batteritid

OnePlus Buds kommer med en ny type aktiv støjreduktion, som aktivt fjerner støj op til 40 dB. Det spændende er, at den justere ANC’en alt efter behov. Det er for at give en mere behagelig lytteoplevelse end traditionel ANC, hvor mængden af støjreduktion er konstant. Hver Buds Pro har tre mikroner, som aktivt eliminerer støj og samtidig forebygger vindstøj. Ifølge producenten skulle disse også give krystaklare telefonsamtaler.

Når det kommer til lydkvaliteten har OnePlus Buds Pro to 11mm store dynamiske drivere og understøttelse af Dolby Atmos. OnePlus beskriver lyden som “klokkeklar vocal, dyb bas og en dynamisk diskant”.

De har desuden OnePlus Audio ID, hvor man kan finjustere lydprofilen, så den passer perfekt til den enkelte lytter.

Buds Pro holder strøm op til 38 timer sammen med opladeetuiet på en fuld opladning og kan præstere op til ti timers afspilningstid på kun ti minutters opladning. understøtter både OnePlus’ lynhurtige Warp Charge, men også alle Qi-godkendte trådløse opladere, så du altid kan være forbundet til din musik. De har et ergonomisk design, der gør dem lette og nemme at transportere, samt Bluetooth 5.2-understøttelse og en forsinkelse ned til 94 ms, hvis de sættes i Pro Gaming Mode.

Læs også: De bedste over-ear hovedtelefoner

Skarp pris på OnePlus Buds Pro

OnePlus Buds Pro kommer til at koste 1.199 kroner og vil kunne forudbestilles på oneplus.com, hos Elgiganten og hos Proshop fra den 18. august frem til midnat den 24. august. Den 25. august går de i åbent salg. De kommer i sort og hvid.

 

Videre nyt om Oneplus

Emnet fik sin fortsættelse. Lasse Olsen har bragt sagen videre. 22/7/2021 gik vi videre og publicerede artiklen; OnePlus Nord 2 5G: OnePlus er tilbage med en ‘flagship killer’ – Forstættelsen om temaet kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.