Afstemning: Hvilken software kører på din telefon?

Har din telefon Android eller iOS - og hvilken version? Eller kører den med et helt tredje styresyetem? Fortæl os om din telefons software i denne uges afstemning.

Afstemning: Hvilken software kører på din telefon?

Der findes et utal af styresystemer til smartphones: iOS og Android er selvfølgelig de klart to mest udbredte, men særligt sidstnævnte findes i utrolig mange forskellige tilpasninger. Men der er også tidligere styresystemer til mobiltelefoner såsom Windows Phone, Bada, Palm OS, Symbian og BlackBerry OS. Og blandt open source-styresystemer til smartphones er der også en del at vælge mellem.

I denne afstemning undersøger vi udbredelsen af de forskellige styresystemer til smartphones og yderligere udbredelsen af de forskellige versioner af iOS og Android.

Måske har du en en ældre Android-telefon, som ikke længere kan opdateres. Eller måske har du en nyere af slagsen og tilmed er blandt de få, der kan opdatere sin Android-telefon til den seneste beta. Og så er der iPhones, som traditionelt plejer at blive opdateret temmelig hurtigt til den seneste iOS-software, som pt. er iOS 14.

I afstemningen nedenfor kan du angive, hvilken software din mobil kører med. Uddyb eventuelt i kommentarfeltet med en begrundelse for hvorfor.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Læs også: 10 features i iOS 14, som Apple har hentet fra Android  

Opfølgning på artiklen

Næste artikel om temaet er også interessant. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 30/7/2021 publicerede redaktionen et indlæg omkring Huawei lancerer P50 og P50 Pro med HarmonyOS og 4G – Følg den videre histore her. Læs også seneste nyt om temaet her..