Hvilket mobilselskab er det bedste, og hvilket er det dårligste?

Der er stor forskel på teleselskabernes mobilnet, abonnementer, kundeservice og priser. Hvilke teleselskaber mener du har det bedste og dårligste rygte?

Hvilket mobilselskab er det bedste, og hvilket er det dårligste?

Politikere, journalister, brugtvognsforhandlere og teleselskaber slås hvert år om at havne nederst i diverse tilfredshedsundersøgelser. Hvilket mobilselskab har efter din mening det bedste rygte, og hvilket selskab har det dårligste rygte i Danmark?

Se også: Danmarks billigste mobilabonnement

De dårligste og de bedste mobilselskaber i Danmark

Siden 90’erne har vi danskere gået rundt med en mobiltelefon i hånden, og vi har gennem tiden stiftet bekendtskab med mange forskellige mobilselskaber – gode såvel som dårlige. Danskernes erfaring med teleselskaberne er omfattende, og de fleste af os er rige på både positive og negative erfaringer.

Det er derfor helt naturligt at spørge danskerne om, hvilket mobilselskab, der – efter deres opfattelse – er Danmarks bedste teleselskab. Hvilket mobilselskab har efter din opfattelse det bedste rygte, og hvilket mobilselskab har efter din opfattelse det dårligste rygte på markedet?

Hvilke mobilselskaber har, efter din mening, det bedste rygte?

Angiv op til tre teleselskaber, som efter din opfattelse er blandt de bedste og har det bedste image og rygte i Danmark.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hvilke mobilselskaber har, efter din mening, det dårligste rygte?

Angiv tre teleselskaber, som efter din opfattelse er blandt de dårligste og har det dårligste image og rygte i Danmark.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Se også: Hvor tilfreds er du med teleselskabernes netværk?

Om undersøgelsen: Det bedste teleselskab i Danmark

Man kan selvfølgelig altid støtte sig til teleselskabernes egne tilfredshedsundersøgelser, men søger man svar på, hvilket teleselskab der er det bedste i Danmark, bør man først og fremmest lytte til mobilkunderne. Danskerne har trods alt benyttet sig af mobiltelefoner i over 30 år, og de er derfor landets største eksperter på mobilselskaberne, telefoner og mobiltelefoni.

Når vi spørger danskerne om deres opfattelse af teleselskabernes rygte og image, er det, fordi vi anser danske mobilkunder som de absolut største eksperter på området. Danskerne er de bedste til at udpege de dårligste og bedste mobilselskaber i Danmark.

Metoden, som vi har benyttet, er ikke videnskabelig, men ved at stille de to ovenstående spørgsmål kan resultatet af vores undersøgelse tjene som en god rettesnor, når danskerne fremover skal vælge teleselskab.

De bedste teleselskaber er teleselskaberne med flest angivelser af bedste rygte og image, og færrest angivelser af dårligste rygte og image.

Redaktionen vil hvert kvartal spørge læserne om deres opfattelse, og ved afslutningen af hvert kalenderår vil redaktionen sætte fokus på de dårligste og bedste teleselskaber i det forgange år.

Vi anbefaler:
Det billigste mobilabonnement finder du på TelePrisTjek.dk
Se aktuelle priser og tilbud på mobiltelefoner
Seneste nyt om mobiltelefoni