Test: Libratone Track+ – Det er dansk lyd og det er lækkert

Anmeldelse: Libratone Track+ er et dansk designet sæt bluetooth hovedtelefoner. Vi har haft dem til test og vi er imponerede.

Test: Libratone Track+ – Det er dansk lyd og det er lækkert

Libratone er stolte af deres danske rødder. De blev grundlagt i København i 2009 og er netop nu nået dertil, hvor de har åbnet den første Libratone butik. Her har besøgende mulighed for, at prøve alle deres produkter i deres eget lydstudie bagerst i butikken.

Butikken åbner i oktober på Østergade på Strøget i København, hvis det skulle have interesse. 

Nok om producenten, selvom det er dejligt med et dansk produkt. Lad os i stedet dykke ned i de kompakte bluetooth hovedtelefoner fra dem. Produktet her har navnet Track+ og er ment som hovedtelefoner med fokus på kvalitet og god lyd, som du kan have med allevegne.

Test: OnePlus Bullets Wireless – Det fornuftige valg

Det er et såkaldt neckband headset, så det hviler omkring nakken. Det er et meget let sæt in-ear hovedtelefoner med indbygget støjreducering. Der er ifølge producenten batteri til 8 timers lytning i en opladning og det er selvfølgelig vandafvisende, IPX4 certificeret.

Fordele:

 • Utroligt lækkert pakket ind. Det oser af kvalitet
 • Byggekvaliteten. Det er en fornøjelse af holde det i hænderne og nærstudere det
 • God lyd med over-middel bas
 • God støjreducering
 • God og behagelig pasform
 • Store knapper der er lette at ramme
 • Godt designet og brugervenlig app

Ulemper:

 • Ingen USB-C indgang
 • Ikke gode til at håndtere vindstøj
 • Langsom opladning
 
Libratone Track test
Indpakningen til Libratone Track+ fejler intet. Foto: Mobilsiden.dk

Dansk kvalitet og design når det er bedst

Har du overvejet et køb af et sæt Libratone Track+, så bliver du i hvert fald ikke skuffet over selve indpakningen. Den afspejler sættets pris på 1.499 kroner til fulde. Sjældent har jeg oplevet så flot indpakket et produkt. Hvor genbrugelige materialerne er, står der desværre ikke noget om. Men det er kort sagt en stor fornøjelse at pakke dem ud, og selve produktet skuffer heller ikke på kvalitet. 

Der er tale om et neckband i et blødt og behageligt materiale, sammensat med batteri og kontrolenhed i aluminium. Altsammen i en rå matsort farve. Knapperne på Track+ er utroligt lette af finde ved brug, og de giver et skønt tilkendegivende klik. En ting jeg sætter meget pris på.

Med i pakken er der forskellige øredutter samt eartips, så de kan bruges til sport uden at falde ud. Brug tiden på at finde den rigtige størrelse øredutter, for de gør en verden til forskel.

Libratone Track test
Utroligt behageligt og en fantastisk pasform. Libratone Track+. Foto: Mobilsiden.dk

Et dansk produkt der ikke kan lide vind?

Til hovedtelefonerne kan man til både iOS og Android download en app, hvor du kan parre med Track+ samt andre af Libratone’s bluetooth produkter. Herinde har man mulighed for, at justere på sensitiviteten for støjreduceringen. Man kan vælge at styre den manuelt eller man kan sætte den til at gøre det automatisk. App’en er flot, overskuelig og brugervenlig. Den matcher desuden produkternes design ganske godt.

Bruger du hovedtelefoner til normalt dagligdags brug, hvor det ikke bliver brugt til sport, så sæt støjreducering til automatisk. Bruger du dem i stedet meget til sport, som fx løb og cykling, så vælg manuel støjreducering og vælg indstilling/level 2, der fungerer bedst mod vindstøj. Track+ kan desværre ikke automatisk registrere vindstøj og tilpasse dertil.

Test: B&O Earset – Poleret lyd, spoleret design

Generelt er Libratone Track+ ikke specielt godt til at håndtere vindstøj, men det hjælper en del med de rigtig øredutter. Det er dog min største anke ved sættet.

Parringen med telefonen via app’en var ikke helt problemfri. Jeg måtte opgive og parre direkte via telefonens indstillinger i stedet. Derefter kunne jeg fint finde dem i Libratone app’en. Dette blev testet på både Samsung Galaxy Note9 og OnePlus 6. Efter succesfuld parring, har der ingen bluetooth problemer været.

Libratone App test
Libratone app’en. Her kan man vælge imellem forskellige niveauer af støjreducering eller lade den styre det automatisk. Level 2 er dog bedst til vindstøj, hvilket Track+ ikke selv kan registrere. Foto: Mobilsiden.dk

Lyden skuffer ikke

Da jeg først fik parret Libratone Track+ med telefonen, var jeg en smule skuffet over lydkvaliteten. Det var dog kun indtil jeg fandt den rigtig størrelse øredutter, hvorefter en hel anden oplevelse åbnede sig.

Lyden er god, faktisk rigtig god. Den er fyldig og bassen er klart over-middel. Diskanten er ikke helt så klar, som man kunne håbe på. Men generelt er det en meget afbalanceret lyd i Libratone Track+. Det spille rigtig højt for et bluetooth headset. Det understøtter desuden AptX. 

Man kunne ønske at lyden var en anelse mere transparent. Selve lydbilledet oplever jeg er bedre i en nær konkurrent – Jabra Elite Active 65t. Der er mere bas i Track+, men bedre klarhed og mere åbent lydbillede i Jabra’s. Hvilken type lyd du bedst kan lide er selvfølgelig op til dig.

Libratone Track+ kan kun anbefales

Tiden med Libratone har været en fornøjelse. Helt tilbage fra da jeg pakkede det op har jeg været imponeret og jeg er det stadig. Sættet har en vejledende pris på 1.499 kroner og jeg synes bestemt det er pengene værd. Kvaliteten er i orden, designet er godt og så er lyden rigtig god. Batteriet lever måske ikke helt op til de 8 timer, som bliver lovet af Libratone, men det er ikke langt fra. 

Det kunne være lækkert, hvis sættet automatisk registrerede vindstøj. Og bliv nu moderne og få USB-C, tak.

Libratone Track+ ender på 5,5 stjerner ud af 6. Godt gået Libratone. Vi glæder os til at besøge butikken.

Alternativ: Jabra Elite Active 65t
Jabra Elite er mere kompakt end Libratone Track+, da der ikke er noget neckband osv. Der er kun de to hovedtelefoner, som sidder i øret. Derudover så kommer de i en lille æske, som også fungerer som oplader. Sammenlagt er der til 15 timers lyttetid, inden man skal lade dem op igen. Lyden er knap så fyldig som Track+, men tilgengæld mere klar.

libratone track plus karakter