Test af Google Pixel 7 Pro: Det vildeste mobilkamera

Google Pixel 7 Pro har det smarteste, vildeste og et af de mest brugervenlige kameraer - og så er Pixel 7 Pro sørme også en god smartphone.

Test af Google Pixel 7 Pro: Det vildeste mobilkamera

Google har langt om længe lanceret deres smartphones i Danmark. Var det ventetiden værd? Vi har haft topmodellen Pixel 7 Pro til test, som vi er meget positivt overraskede over. Der er meget godt at sige om Pixel 7 Pro, men vores favorit ting er kameraet.

Se også: Test af mobiltelefoner

Det bedste kamera i en mobiltelefon?

Det er typisk kameraet, der er i fokus i producenternes dyreste smartphones – og dem er der allerede stort udvalg af hos både teleselskaber og i elektronikbutikker. Blandt de bedste kameratelefoner finder vi telefoner som iPhone 14 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra, Xiaomi 12T Pro, OnePlus 10 Pro og flere. På trods af dette flotte udvalg, var det stadig spændende, da vi lærte Pixel 7-serien kom til Danmark.

Hvorfor er det så så interessant, tænker du? Googles telefoner er blevet kendte for deres rene Android-software, hurtige opdatering og deres intelligente og gode kamera. Tidligere har Pixel-telefonerne været placeret højt på kamera-ranglister.

Det er ingen undtagelse med Google Pixel 7 Pro, der virkelig har imponeret os med dens gode kamera. Her finder man ikke en kæmpestor 108 eller 200 megapixel sensor, som hos flere af konkurrenterne. I stedet bruger Google kræfter på efterbehandling med kunstig intelligens – og det virker.

Som jeg skrev i konklusionen i min test har Google Pixel 7 Pro “et fantastisk kamera, der tilbyder unikke funktioner og høj fotokvalitet, og den gør det til en leg at tage gode fotos og video. Pixel 7 Pro er mit nye foretrukne lommekamera”.

Læs vores fulde store test af Google Pixel 7 Pro her

Smarte funktioner, høj kvalitet

Pixel 7 Pro tager virkelig gode billeder, den gør det hurtigt og med stor pålidelighed. Det samme gælder video, hvor den er blandt de bedre og har rigtig god stabilisering. Her er samtidig også mange gode funktioner, såsom Magic Eraser, Filmisk Sløring, Bevægelse, natfoto, portræt samt muligheden for, at gøre gamle uskarpe billeder skarpe.

I Pixel 7 Pro sidder et dedikeret telefotokamera, der byder på op til 5x optisk zoom. Men det er bestemt muligt, at komme langt tættere på og stadig kunne tage billeder af fornuftig kvalitet.

Det er ret imponerende hvad Google formår at gøre med deres AI. Derudover kan vi også godt lide, at Google holder farverne nogenlunde virkelighedstro.

Det er ikke kun os, der er imponerende over kameraet. Anerkendte DXOMark har vurderet, at Pixel 7 Pro er den bedste kameratelefon nogensinde.

Se også: Reparation af Pixel 7 Pro

En anbefalelsesværdig smartphone

Pixel 7 Pro er (heldigvis) meget mere end et godt kamera. Faktisk har vi ikke meget dårligt at sige om telefonen, der både er flot, godt bygget og holdbar. Den nye Tensor G2-chip er rigeligt hurtig, skærmen er fantastisk og batteritiden lang. Dertil har vi Android 13 software, der er både hurtig, flydende og brugervenlig.

Er det noget dårligt at sige om Pixel 7 Pro? Ja, det er der også. Læs vores fulde test af Pixel 7 Pro.

De bedste priser på Google Pixel 7 Pro 128 GB

Opdateret 15/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Elgiganten.dk
Mindstepris
3.997,-
3.997,-
NordicElectronics
Mindstepris
4.458,-
4.458,-
Labtech Data
Mindstepris
5.113,-
5.113,-

Google Pixel 7 Pro 128 GB udbydes af 11 udbydere. Du kan spare op til 4.331,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Google Pixel 7 Pro 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 11 webshops »

Se også: Guide til bedste kameratelefon