Jeep Avenger - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 279.990,- Test Score er 75/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Avenger.

Jeep Avenger - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
400 kmRækkevidde (WLTP)
24 min.Ladetid (10-80%)
115 kW (156 hk)Motorens ydeevne

Jeep Avenger er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 279.990,-, hvilket placerer elbilen fra Jeep som den 7. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Jeep Avenger kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Jeep Avenger har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Jeep Avenger. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Jeep Avenger udenfor Top 10 bedste 37 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Jeep Avenger

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Jeep Avenger. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Jeep Avenger

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Jeep Avenger og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen