Nu kan Apple Watch bruges som dykkecomputer

Watch Ultra er Apples mest slidstærke, robuste og vandtætte smartwatch nogensinde. Med Oceanic+-appen er det klar til brug som dykkecomputer.

Nu kan Apple Watch bruges som dykkecomputer

Apples nyeste high-end smartwatch er bygget til lidt af hvert, også til dykning. Med dybdemåler, forskellige sensorer og vandtæthed ned til 40 meter (130 fod) og en dedikeret app til dykning skule det nu kunne fungere som en fuldblods dykkecomputer.

Se også: De første test af Apple Watch Ultra

Dykning med Apple Watch Ultra

Under præsentation gjorde Apple et stort nummer ud af, at Apple Watch kunne anvendes som dykkecomputer. Dog var uret ved lanceringen ikke klar til dette, da det manglede en app til formålet. Denne app, Oceanic+, er nu klar til Apple Watch Ultra.

Oceanic+ er designet af Huish Outdoors i samarbejde med Apple, og den giver brugeren adgang til masser af relevante oplysninger for dykkere. Ved brug af dybdemåler og sensorer for vandtemperatur i uret kan appen indsamle de nødvendige data.

Appen viser dykkere en advarsel, hvis de dykker eller stiger for hurtigt ned eller op, og den viser en anslået tid, det vil tage at komme tilbage til overfladen. Appen giver også dykkere mulighed for at indstille kompaskursen under et dyk. Der er også en planlægger, der tager højde for tidevand, temperatur, sigtbarhed og strømme. Der er udviklet en specifik urskive med komplikationer til dykning.

Oceanic+ vil bruge Taptic Engine og Apple Watch Ultras store lyse skærm til at give dykkeren besked om alle vigtige oplysninger under en dykkersession.

Appen kommer i en gratis, men begrænset version. Man kan låse op for hele appens funktionalitet for 5 $/dag, 10 $/måned eller 80 $/år. En familielicens af appen kan også købes for 130 $/år.

Oceanic+ kræver Apple Watch Ultra, der kører WatchOS 9.1 og er parret med en iPhone 8 eller nyere med iOS 16.1.

Laveste pris på Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra blev lanceret i september med en vejledende pris på 7.799 kroner. Hvad koster et uret i dag? Herunder kan du se de aktuelle laveste priser på Apple Watch med dykkerrem:

De bedste priser på Apple Watch Ultra Titanium Case with Ocean Band

Opdateret 15/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
5.499,-
5.499,-
Expert.dk
Mindstepris
6.299,-
6.299,-
Føniks Computer
Mindstepris
7.738,-
7.738,-

Apple Watch Ultra Titanium Case with Ocean Band udbydes af 11 udbydere. Du kan spare op til 2.903,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple Watch Ultra Titanium Case with Ocean Band

Sammenlign aktuelle priser hos 11 webshops »