Vinder i blindtest: Denne telefon har det bedste kamera

Hvilken smartphone har det bedste kamera? Læserne har stemt på de bedste kameratelefoner og her er resultatet af vores store blindtest.

Vinder i blindtest: Denne telefon har det bedste kamera

Der er gået præcis en uge, siden vi sparkede gang i en kamerablindtest, hvor det var læsernes tur til at vurdere fotos taget med de dyreste og bedste kameratelefoner på markedet lige nu. Hvilken telefon blev den samlede vinder i vores blindtest? Se resultatet af her og se hvilken telefon i mener har det bedste kamera.

Er det iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S21 Ultra, Sony Xperia 5 III, Motorola Edge 20 Pro eller OnePlus 9 Pro, der har det bedste kamera? Læserne har stemt på billeder fra de fem telefoner i seks forskellige scenarier, hvor de skulle vælge de fotos i syntes bedst om.

Vi har nu samlet samme på stemmerne og er klar med et samlet resultat. Der er i alt blevet afgivet hele 4.457 stemmer og over 700 stemmer på hvert foto. Vi siger mange tak for jeres indsats. Nedenfor finder i resultater for hvert billede og nedest den samlede vinder.

Se også: De bedste kameratelefoner lige nu

1.  Blomst

I den første test skulle telefonernes hovedkamera udfordres med et billede af en fin blomst. Hvilken telefon gjorde det bedst? Her var det iPhone 13 Pro Max, der løb med størstdelen af stemmerne. iPhone 13 Pro Max fik 31,3 procent af stemmerne.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...
iPhone 13 Pro Max vinder her med 31,3 procent.

2. Natbillede med kulørte lamper

Natbilledet med de kulørte lamper var en sikker sejr til Samsung Galaxy S21 Ultra. Galaxy S21 Ultra fik 48,3 procent af stemmerne.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...
Samsung Galaxy S21 Ultra vinder natfoto.

3. Ultravidvinkel

Også i billedet med ultravidvinkel så vi en telefon få langt flere stemmer end de andre. Igen er det Samsung Galaxy S21 Ultra, der denne gang fik 65,7 procent af stemmerne.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...
Samsung Galaxy S21 Ultra vinder ultravidvinkel.

4. Portrætfoto

I portrætfotoet ser vi en af de andre deltagere tage førstepladsen. Her er det Motorola Edge 20 Pro, der løber med sejren. Edge 20 Pro har fået 44,3 procent af stemmerne.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...
Motorola Edge 20 Pro vinder portrætfoto.

5. 3x zoom

Når det kommer til fotos med 3x zoom, så er det iPhone 13 Pro Max, der får flest stemmer fra læserne. iPhone 13 Pro Max har fået 48,1 procent af stemmerne.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...
iPhone 13 Pro Max vinder 3x zoom.

6. Selfie med bokeh

Fotoet med selfie af mig har fået 705 stemmer, hvor de fleste er gået til Samsungs Galaxy S21 Ultra. Galaxy S21 Ultra har fået 48,8 procent af stemmerne.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Se også: Telefoner med virkelig gode kameraer på tilbud

Vinder af kamerablindtest
Vinder af kamerablindtest er Samsung Galaxy S21 Ultra.

Vinder af blindtest 2021: Samsung Galaxy S21 Ultra

Læserne har stemt, stemmerne er talt op og nu skal vinderen kåres. Vinderen af vores kamerablindtest i 2021 blev Samsung Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21 Ultra har i snit fået 39 procent af stemmerne, hvilket må siges at være en sikker sejr. På andenpladsen finder vi nemlig iPhone 13 Pro Max, der “kun” har fået 20,4 procent af stemmerne. Tredjepladsen går til OnePlus 9 Pro, som i snit har fået 19,5 procent.

På fjerde- og femtepladsen Motorola Edge 20 Pro med 15,4 procent og Sony Xperia 5 III med 5,7 procent.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på smartphones

Den videre fortælling

Efterfølgende kom der mere om sagen. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 15/1/2021 gik vi videre med et indlæg med tematikken Derfor blacklister USA Xiaomi og kinesiske virksomheder – Læs den her. De sidste nyheder om temaet finder du her.