BMW iX1 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 464.157,- Test Score er 72/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på iX1.

BMW iX1 xDrive30 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
438 kmRækkevidde (WLTP)
29 min.Ladetid (10-80%)
230 kW (313 hk)Motorens ydeevne

BMW iX1 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 6 dec 23 var fra 464.157,-, hvilket placerer elbilen fra BMW blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BMW iX1 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BMW iX1 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BMW iX1 xDrive30. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 72/100, hvilket placerer Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på BMW iX1 xDrive30 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for BMW iX1 xDrive30

Kvalitet/Pris Ratio for BMW iX1 xDrive30 er 3.03, hvilket placerer BMW iX1 xDrive30 relativt langt nede på listen, nummer 11, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 3.03 - God kvalitet til prisen. I BMW iX1 xDrive30 får du en ganske god SUV i Mellemklassen til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for BMW iX1 xDrive30 er; 3.03 - God kvalitet til prisen.

BMW iX1 xDrive30 scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

BMW iX1 xDrive30 er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Sikkerhedsfunktioner 92%
Børn 89%
Voksenpassager 86%
Bløde medtrafikanter 76%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er BMW iX1 xDrive30 - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en BMW iX1 xDrive30

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BMW iX1 xDrive30 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen