BMW iX1 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 420.000,- Test Score er 77/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på iX1.

BMW iX1 xDrive20 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
462 kmRækkevidde (WLTP)
29 min.Ladetid (10-80%)
230 kW (313 hk)Motorens ydeevne

BMW iX1 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 27 maj 24 var fra 420.000,-, hvilket placerer elbilen fra BMW blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

BMW iX1 kommer i varianterne; iX1 xDrive20 og iX1 xDrive30. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på BMW iX1 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt BMW iX1 xDrive20. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 77/100, hvilket placerer BMW iX1 som den 5. bedste SUV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på BMW iX1 xDrive20 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for BMW iX1 xDrive20

Kvalitet/Pris Ratio for BMW iX1 xDrive20 er 3.36, hvilket placerer BMW iX1 xDrive20 relativt langt nede på listen, nummer 35, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 3.36 - Meget kvalitet til prisen. Du får relativt meget SUV i Mellemklassen til prisen. Her får du meget kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for BMW iX1 xDrive20 er; 3.36 - Rigtig god kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af BMW iX1 xDrive20

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af BMW iX1 xDrive20. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en BMW iX1 xDrive20

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor BMW iX1 xDrive20 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen