Citroën ë-C4 X - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 249.990,- Test Score er 72/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ë-C4 X.

Citroën ë-C4 X 136 hk - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
340 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
100 kW 136 hk)Motorens ydeevne

Citroën ë-C4 X er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 27 maj 24 var fra 249.990,-, hvilket placerer elbilen fra Citroën som den 2. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Citroën ë-C4 X kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Citroën ë-C4 X har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Citroën ë-C4 X 136 hk. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 72/100, hvilket placerer Citroën ë-C4 X som den 3. bedste SUV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Citroën ë-C4 X 136 hk så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Citroën ë-C4 X 136 hk

Kvalitet/Pris Ratio for Citroën ë-C4 X 136 hk er 8.30, hvilket placerer Citroën ë-C4 X 136 hk relativt langt nede på listen, nummer 23, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 8.30 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget SUV i Mellemklassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Citroën ë-C4 X 136 hk er; 8.30 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Citroën ë-C4 X 136 hk

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Citroën ë-C4 X 136 hk. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Citroën ë-C4 X 136 hk

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Citroën ë-C4 X 136 hk og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen