Citroën Ë-Spacetourer - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 389.990,- Test Score er 59/100 - Gennemsnitlig - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Ë-Spacetourer.

Citroën Ë-Spacetourer - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
322 kmRækkevidde (WLTP)
45 min.Ladetid (10-80%)
100 kW (136 hk)Motorens ydeevne

Citroën Ë-Spacetourer er en Minibus i Mellemklassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 389.990,-, hvilket placerer elbilen fra Citroën som den billigste Minibus i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Citroën Ë-Spacetourer kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Citroën Ë-Spacetourer har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Citroën Ë-Spacetourer. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 59/100, hvilket placerer Citroën Ë-Spacetourer som den bedste Minibus i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Citroën Ë-Spacetourer

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Citroën Ë-Spacetourer. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Citroën Ë-Spacetourer

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Citroën Ë-Spacetourer og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen