Citroën ë-C4 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 279.990,- Test Score er 75/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ë-C4.

Citroën ë-C4 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
343 kmRækkevidde (WLTP)
30 minutterLadetid (10-80%)
100 kW / 136 hkMotorens ydeevne

Citroën ë-C4 er en Crossover i Mellemklassen. Prisen d. 6 dec 23 var fra 279.990,-, hvilket placerer elbilen fra Citroën som den 3. billigste Crossover i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Citroën ë-C4 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Citroën ë-C4 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Citroën ë-C4. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Citroën ë-C4 udenfor Top 10 bedste 19 i Crossover. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Citroën ë-C4 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Citroën ë-C4

Kvalitet/Pris Ratio for Citroën ë-C4 er 7.18, hvilket placerer Citroën ë-C4 relativt langt nede på listen, nummer 14, over Crossover i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 7.18 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Crossover i Mellemklassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Citroën ë-C4 er; 7.18 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Citroën ë-C4 scorer 4 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Citroën ë-C4 er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 4 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Børn 83%
Voksenpassager 80%
Sikkerhedsfunktioner 63%
Bløde medtrafikanter 57%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Citroën ë-C4 - 4/5 stjerner - en elbil hvor sikkerheden er tilfredsstillende og derfor også er en elbil vi trygt anbefaler til familier
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Citroën ë-C4

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Citroën ë-C4 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen