Hyundai Kona Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 279.995,- Test Score er 75/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Kona Electric.

Hyundai Kona Electric Standard Range - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
377 kmRækkevidde (WLTP)
41 min.Ladetid (10-80%)
115 kW (156 hk)Motorens ydeevne

Hyundai Kona Electric er en SUV i Bybil-klassen. Prisen d. 20 jul 24 var fra 279.995,-, hvilket placerer elbilen fra Hyundai som den 3. billigste SUV i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Hyundai Kona Electric kommer i varianterne; Kona Electric Standard Range og Kona Electric Long Range. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Hyundai Kona Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Hyundai Kona Electric Standard Range. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Hyundai Kona Electric som den 2. bedste SUV i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Hyundai Kona Electric Standard Range så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Hyundai Kona Electric Standard Range

Kvalitet/Pris Ratio for Hyundai Kona Electric Standard Range er 7.18, hvilket placerer Hyundai Kona Electric Standard Range som den SUV i Bybil-klassen der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 7.18 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget SUV i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Hyundai Kona Electric Standard Range er; 7.18 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Hyundai Kona Electric Standard Range

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Hyundai Kona Electric Standard Range. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Hyundai Kona Electric Standard Range

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Hyundai Kona Electric Standard Range og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen