Hyundai Kona Electric - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 279.995,- Test Score er 75/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 4/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Kona Electric.

Hyundai Kona Electric Standard Range - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
377 kmRækkevidde (WLTP)
41 min.Ladetid (10-80%)
115 kW (156 hk)Motorens ydeevne

Hyundai Kona Electric er en SUV i Bybil-klassen. Prisen d. 23 feb 24 var fra 279.995,-, hvilket placerer elbilen fra Hyundai som den 3. billigste SUV i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Hyundai Kona Electric kommer i varianterne; Kona Electric Standard Range og Kona Electric Long Range. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Hyundai Kona Electric har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Hyundai Kona Electric Standard Range. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Hyundai Kona Electric som den bedste SUV i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Hyundai Kona Electric Standard Range

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Hyundai Kona Electric Standard Range. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Hyundai Kona Electric Standard Range

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Hyundai Kona Electric Standard Range og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen