Kia Niro EV - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 314.900,- Test Score er 77/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Niro EV.

Kia Niro EV - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
460 kmRækkevidde (WLTP)
43 min.Ladetid (10-80%)
150 kW / 204 hkMotorens ydeevne

Kia Niro EV er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 314.900,-, hvilket placerer elbilen fra Kia blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Kia Niro EV kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Kia Niro EV har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Kia Niro EV. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 77/100, hvilket placerer Kia Niro EV som den bedste SUV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Kia Niro EV

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Kia Niro EV. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Kia Niro EV

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Kia Niro EV og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen