Kia EV9 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 599.900,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på EV9.

Kia EV9 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
563 kmRækkevidde (WLTP)
24 minutterLadetid (10-80%)
150 kW (204 hk)Motorens ydeevne

Kia EV9 er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 21 feb 24 var fra 599.900,-, hvilket placerer elbilen fra Kia som den 4. billigste SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Kia EV9 kommer i varianterne; EV9 og EV9 Performance AWD GT-Line. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Kia EV9 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Kia EV9. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Kia EV9 som den 4. bedste SUV i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Kia EV9

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Kia EV9. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Kia EV9

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Kia EV9 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen