Mercedes EQS - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 1.172.798,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på EQS.

Mercedes EQS 450+ - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
758 kmRækkevidde (WLTP)
32 minutterLadetid (10-80%)
245 kW / 333 hkMotorens ydeevne

Mercedes EQS er en Sedan i Stor mellemklasse. Prisen d. 28 nov 23 var fra 1.172.798,-, hvilket placerer elbilen fra Mercedes som den 4. billigste Sedan i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mercedes EQS kommer i varianterne; EQS 450+, EQS 500 4MATIC, EQS 580 4MATIC og EQS 53 4MATIC+ AMG. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mercedes EQS har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Mercedes EQS 450+. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Mercedes EQS som den bedste Sedan i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Mercedes EQS 450+ så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes EQS 450+

Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes EQS 450+ er 0.50, hvilket placerer Mercedes EQS 450+ som den Sedan i Stor mellemklasse der er 4. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 0.50 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med Mercedes EQS 450+ får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes EQS 450+ er; 0.50 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Mercedes EQS 450+ scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Mercedes EQS 450+ er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 96%
Børn 91%
Sikkerhedsfunktioner 80%
Bløde medtrafikanter 76%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Mercedes EQS 450+ - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Mercedes EQS 450+

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mercedes EQS 450+ og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen