Peugeot e-308 SW - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 314.990,- Test Score er 73/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på e-308 SW.

Peugeot e-308 SW - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
410 kmRækkevidde (WLTP)
25 min.Ladetid (10-80%)
115 kW (156 hk)Motorens ydeevne

Peugeot e-308 SW er en Stationcar i Mellemklassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 314.990,-, hvilket placerer elbilen fra Peugeot som den billigste Stationcar i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Peugeot e-308 SW kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Peugeot e-308 SW har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Peugeot e-308 SW. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 73/100, hvilket placerer Peugeot e-308 SW som den 3. bedste Stationcar i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Peugeot e-308 SW

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Peugeot e-308 SW. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Peugeot e-308 SW

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Peugeot e-308 SW og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen