Peugeot e-2008 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 294.990,- Test Score er 75/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på e-2008.

Peugeot e-2008 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
337 kmRækkevidde (WLTP)
30 minutterLadetid (10-80%)
100 kW / 136 hkMotorens ydeevne

Peugeot e-2008 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 28 nov 23 var fra 294.990,-, hvilket placerer elbilen fra Peugeot som den 3. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Peugeot e-2008 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Peugeot e-2008 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Peugeot e-2008. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Peugeot e-2008 som den 8. bedste SUV i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Peugeot e-2008 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Peugeot e-2008

Kvalitet/Pris Ratio for Peugeot e-2008 er 6.46, hvilket placerer Peugeot e-2008 som den SUV i Mellemklassen der er 8. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 6.46 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget SUV i Mellemklassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Peugeot e-2008 er; 6.46 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Peugeot e-2008

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Peugeot e-2008. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Peugeot e-2008

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Peugeot e-2008 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen