Tesla Model S - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 910.450,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Model S.

Tesla Model S - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
634 kmRækkevidde (WLTP)
30 minutterLadetid (10-80%)
415 kW (670 hk)Motorens ydeevne

Tesla Model S er en Sedan i Stor mellemklasse. Prisen d. 22 maj 24 var fra 910.450,-, hvilket placerer elbilen fra Tesla som den 3. billigste Sedan i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Tesla Model S kommer i varianterne; Model S Plaid og Model S. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Tesla Model S har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Tesla Model S. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Tesla Model S som den bedste Sedan i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Tesla Model S så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Tesla Model S

Kvalitet/Pris Ratio for Tesla Model S er 0.83, hvilket placerer Tesla Model S som den Sedan i Stor mellemklasse der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 0.83 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med Tesla Model S får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Tesla Model S er; 0.83 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Euro NCAP Crashtest af Tesla Model S

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Tesla Model S. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Tesla Model S

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Tesla Model S og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen